info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4527
Dolar Satış
:
32.5111
Euro Alış
:
34.8255
Euro Satış
:
34.8882
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Polisgücü nün Sultanları Tekirdağ a Geldi

Yalova Küçük Kızlar Voleybol Mahalli Ligi nde şampiyonluğa ulaşan Polisgücü Bayan Voleybol takımı Bölge Şampiyonası için Tekirdağ a gitti.

 

2012-2013 sezonu Yalova Küçük Kızlar Voleybol Mahalli Ligi'nin son haftasında rakibi Çiftlikköy Belediyespor'u 3-0 yenerek adını Yalova Şampiyonluğuna yazdıran ve Yalova'yı Türkiye Şampiyonası'nda temsil etme hakkı kazanmıştı. 
 
Yalova İl Emniyet Müdürü ve Polisgücü Spor Kulübü Onursal Başkanı Ahmet Selim Akyıldız Polisgücü'nün minik sultanlarını makamında ağırlamış ve plaketle onurlandırmıştı. Yalova Küçük Kızlar 18-20 Nisan tarihleri arasına Tekirdağ'da yapılacak Bölge finallerinde Yalova Şampiyonu Polisgücü, Kocaeli, Edirne, Kırklareli ve Tekirdağ ekipleriyle mücadele edecek. 
 
Tekirdağ'a zoru başarmak için gittiklerini belirten Polisgücü Bayan Voleybol takımı Antrenörü Nejdi Serbest," Bu yıl alt yapımıza önem verdik ve ilk meyvemizi aldık. Yalova Küçük Kızlar Voleybol Mahalli Ligi'nde şampiyonluğa ulaştık. Şimdi Bölge müsabakaları için Tekirdağ'a gidiyoruz. Burada bizi zorlu rakipler bekliyor. Ancak bende oyuncularıma çok güveniyorum. Yalova'da oynadığımız maçlara çok iyi performans çizdiler ve hepsi birbirini çok iyi tanıyor. Tekirdağ'da başarılı olacağımıza inanıyorum" dedi.