info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.5096
Dolar Satış
:
32.5682
Euro Alış
:
34.6254
Euro Satış
:
34.6878
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Saray Cinayeti Çözüldü

Saray da geçtiğimiz hafta işlenen cinayetin sır perdesi aralandı.

Saray’da geçtiğimiz hafta işlenen cinayetin sır perdesi aralandı. Eşi Leyla Aydın’ı öldürdüğü iddia edilen katil zanlısı Salih Aydın, Saray İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin titiz çalışması sonucu kısa sürede yakalandı.

ÖLÜ OLARAK BULUNMUŞTU

Edinilen bilgiye göre; 2 yıldır ayrı yaşadığı eşi Salih Aydın’ın Saray’da ankesörlü bir telefondan kendisini arayarak “Boşanmak için avukata gideceğiz” demesi üzerine Binkılıç’tan otobüsle Saray’a giden 25 yaşındaki Leyla Aydın, bir daha eve dönmedi. Kızından haber alamayan baba Metin Çöpbacak, Saray’a gelerek kızını aramaya başladı. Leyla Aydın, otogarın yanındaki bir inşaatta babası tarafından ölü olarak bulundu.

OLAYDAN BİR GÜN SONRA YAKALANDI

Leyla Aydın’ın cesedi Saray Cumhuriyet Savcısı Günce Coşar’ın yaptığı incelemenin ardından otopsi için İstanbul Adli Tıp Kurumu’na gönderilirken, Saray polisi de eşini öldürdüğü iddia edilen Salih Aydın’ı yakalamak için geniş çaplı çalışma başlattı. Aydın’ın olayın ardından bir gün Saray’a bağlı bir köyde saklandığı bilgisine ulaşan Saray polisi, soruşturmasını genişletti. Katil zanlısı Salih Aydın, olaydan bir gün sonra Saray otogarının yanındaki bir kahvehanede yakalandı.

EŞİNİ BIÇAKLADIĞINI İTİRAF ETTİ

Saray polisi tarafından gözaltına alınan Salih Aydın’ın cinayeti itiraf ettiği öğrenildi. İfadesinde eşiyle birlikte çay bahçesinde otururken, daha sakin bir ortamda konuşmak için boş inşaata gittiklerini ve barışmak istediği eşi Leyla Aydın’ın barışmayı kabul etmeyince aralarında tartışma çıktığını ve tartışma sonucu eşini bıçaklayarak olay yerinden uzaklaştığını söylediği öğrenilen Salih Aydın, emniyetteki işlemlerinin ardından Saray Adliyesi’ne sevk edildi. Saray Cumhuriyet Savcısı Günce Coşar’a ifade veren katil zanlısı Salih Aydın, sevk edildiği mahkeme tarafından tutuklanarak Tekirdağ Cezaevi’ne konuldu. Eşi tarafından bıçaklanarak öldürülen bir çocuk annesi Leyla Aydın’ın cenazesi de memleketi Merzifon’da toprağa verildi.