info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4747
Dolar Satış
:
32.5332
Euro Alış
:
34.8231
Euro Satış
:
34.8859
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Soylu: Bu Ülkede Bir Tek Ben Kalsam Bile EVET Diyeceğim

Eski Demokrat Parti Genel Başkanı Süleyman Soylu, Bu ülkede bir tek ben kalsam bile evet diyeceğim dedi.

Eski Demokrat Parti Genel Başkanı Süleyman Soylu, Bu ülkede bir tek ben kalsam bile evet diyeceğim dedi.

Çerkezköy Dernekler Platformu nun davetlisi olarak Tekirdağ ın Çerkezköy ilçesine gelen Soylu, Türkiye de 1960 yılından bu yana darbelerle ara bir dönem yaşandığını belirtti.

Demokrasi varmış gibi gösterilmeye çalışıldığını ifade eden Soylu, 28 Şubat ta Bin yıl devam edecek bir süreci başlatıyoruz dediler. İlk önce Adnan Menderes i asıp milleti korkuttular, bir avuç insanla ülkeyi idare etmeye çalıştılar diye konuştu.

Anayasa değişikliğine neden evet dediğini açıklayan Soylu, konuşmasını şöyle sürdürdü:

Ben siyaseti memleketimin çocukları, onların geleceği için yaptım. Her şeyin riskini almaya ve bedelini ödemeye hazırım. Bu ülkede bir tek ben kalsam bile anayasa değişikliğine evet diyeceğim. Dünya yeni bir düzene doğru gidiyor ve Türkiye nin buna ayak uydurabilmesi için yapması gereken şeyler var. İnsanları ya silahlarla, ya darbelerle korkuttular. Kardeşi kardeşe vurdurarak kardeşliği ortadan kaldırmaya çalıştılar. Ben onların kapı kulu değil onurlu bir Türk vatandaşı olmak istiyorum. O yüzden evet diyorum. Türkiye de bizim dışımızda iktidarlar var. Bunlar bizi sanki demokrasi varmış gibi idare ediyorlar.

Ya bu ülke karanlıklar ülkesi olarak kalmaya devam edecek ya da şeffaf, güvenli, herkesin hakkını arayabileceği bir anlayışla etrafını kucaklayan bir ülke olacak diyen Soylu, yıllardır bu ülkenin insanına kadavra muamelesi yapıldığını iddia etti.