info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4747
Dolar Satış
:
32.5332
Euro Alış
:
34.8231
Euro Satış
:
34.8859
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Tekirdağ AK Parti’de Devir Teslim Töreni

Adalet ve Kalkınma Partisi Tekirdağ Merkez İlçe Başkanlığı’na seçilen Avukat Emrah Tunca görevi, selefi Merkez İlçe Başkanı Ziya Meral’den devraldı.

 

Adalet ve Kalkınma Partisi Tekirdağ Merkez İlçe Başkanlığı’na seçilen Avukat Emrah Tunca görevi,  selefi Merkez İlçe Başkanı Ziya Meral’den devraldı.
AK Parti Tekirdağ Merkez İlçe Başkanlığı’nda düzenlenen devir teslim töreninde Merkez İlçe Yöneticileri de hazır bulundu. Ziyaret dolayısıyla açıklamada bulunan eski Merkez İlçe Başkanı Ziya Meral, 2009 yılında Merkez İlçe Başkanlığına seçildiğini hatırlatarak, “3 yıl süresince arkadaşlarımızla gece gündüz çalıştık. Görevimiz boyunca tek amacımız partimizi daha iyi noktalara getirmek oldu. Hedefimize ulaşmak için çok çalıştık. Hem oy oranımızı hem de üye sayımızı artırdık. Eminim ki, yeni arkadaşlarımız da bizden devraldıkları hizmet bayrağını alınlarının akıyla taşıyıp partimize yaraşır başarılar kazanacaklardır” dedi.
AK Parti Merkez İlçe Başkanlığı görevine seçilen Emrah Tunca ise “Bize verilen bu emanetin bir hizmet ve bayrak yarışı olduğunun bilincindeyiz. Gerek kongre sürecinde gerekse sonrasında bizleri bağrına basan partili kardeşlerime teşekkür ediyorum. Ziya Başkanımız idaresinde Merkez İlçemiz Büyük başarılara imza attı. Oy ve üye sayılarını iki kat artırdı. Bu büyük başarı için kendisine teşekkür ediyorum. Bu başarı aynı zamanda yeni yönetimimiz için de bir referans olacaktır” şeklinde konuştu.
Devir  teslim törenine, eski Merkez İlçe Teşkilat Başkanı Sebahattin Tirakioğlu, Merkez İlçe Sekreteri ve Belediye Meclis Üyesi Önder Aydın ile Mali ve İdari İşler Başkanı Mehmet Gözütok da katıldı.  Ziya Meral,  kendi döneminde kayıtların tutulduğu mali ve idari defterleri Merkez İlçe Başkanı Emrah Tunca’ya sunarak, hayırlı ve başarılı çalışmalar diledi.