info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4747
Dolar Satış
:
32.5332
Euro Alış
:
34.8231
Euro Satış
:
34.8859
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Tekirdağ da Bir Anne Küçücük Kızını Sattı

Tekirdağ da bir anne 15 yaşındaki kızını içkili mekanlarda satmaktan tutuklandı.

 

Tekirdağ'da 15 yaşındaki kızına alkollü mekanlarda zorla fuhuş yaptırdığı iddia edilen anne tutuklandı. Olay, gece sabaha karşı 155 Polis imdat telefonuna bir kadının zorla arabaya bindirilip kaçırıldığı yönünde gelen ihbarıyla ortaya çıktı. S.A.(42) adlı kadının, G.B.(15) isimli kızını alkol içilen mekanlarda ayarladığı müşterilere para karşılığı zorla fuhuş yaptırdığı iddia edildi. 
 
Anne S.A. Tekirdağ Hayrabolu'dan ayarladığı H.S.(33), V.A.(34) ve B.İ.(35) adlı 3 şahıs ile birlikte kızının bulunduğu Yeniçiftlik beldesine geldi. Burada bir çay bahçesinde alkol alıp eğlendikten sonra 15 yaşındaki kızı G.B.'yi zorla 3 şahsın aracına bindirdi. Araç Tekirdağ'a doğru yola çıktığı sırada kızın zorla araca bindirildiğini gören biri 155 Polis imdat telefonuna ihbar etti. Tekirdağ Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi ve Çarşı Polis Merkezi ekipleri kent girişinde barikat kurarak aracı durdurdu. 
 
G.B., polislere "Beni annem zorla erkeklere pazarlıyor, kurtarın" diyerek yardım istedi. Bunun üzerine araçta bulunan anne S.A., H.E., V.A. ve B.İ. gözaltına alındı. Şahıslar, emniyetteki işlemlerinin ardından çıkarıldıkları adli makamlarca 'Kişiyi hürriyetinden yoksun bırakmak, cinsel taciz, fuhuşa teşvik' suçlarından tutuklanarak Tekirdağ Kapalı Cezaevine konuldu. 
 
3 ŞAHSIN EŞLERİ ADLİYE DIŞINDA GÖZYAŞLARINA BOĞULDU 
Tekirdağ Adliyesi'nde görülen dava sürerken dışarıda ise küçük yaşta çocukla fuhuş yaptıkları iddiası ile tutuklanan H.S., V.A., B.İ.'nin eşleri bir yandan göz yaşları içinde ağlarken, bir yandan da "Biz bilseydik böyle işler yaptıklarını, dışarı bırakmazdık, eve kilitlerdik." diye feryat etti. Annesinin zorla para karşılığı fuhuş yaptırdığı 15 yaşındaki G.B. ise Tekirdağ'da bulunan çocuk yetiştirme yurduna yerleştirildi.