info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4551
Dolar Satış
:
32.5136
Euro Alış
:
34.6559
Euro Satış
:
34.7183
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Tekirdağ-Hayrabolu Yolu Açıldı...

Çene Köyü Deresi nin taşması sonucu kapanan Tekirdağ-Hayrabolu yolu dün erken saatlerden itibaren kontrollü olarak araç trafiğine açıldı.

Pazar günü öğleden sonra Çene derenin taşmasının ardından trafiğe kapatılan,daha sonra kontrollü olarak büyük araç trafiğine açılan yoldan,suların çekilmeye başlamasıyla küçük araçların geçişine de izin verilmeye başlandı.

Taşan suların köye ulaşması nedeniyle,geçtiğimiz akşam boşaltılan ahırlara ise hayvanlar yeniden getirilmeye başlandığı belirtildi.

Bu arada,dün akşam üzeri başlayan yoğun kar yağışı gece geç saatlere kadar sürdü,meteoroloji salı günü ilçemizde herhangi bir yağışın olmayacağını,salı gününden sonra ise hafta sonuna kadar yağışlı olacağını belirtti.

İlçemiz kanalında da suların azalmaya başladığı ve şuan itibariyle herhangi bir taşkının söz konusu olmadığı belirtilirken,Hayrabolu Belediyesi ekiplerinin nöbetleşe olarak su seviyesini kontrol ettiği de belirtildi.

İlçemizin alçak kesiminde bulunan Küçük Sanayi Sitesi ile Hacılar Köprüsü bağlantısına ise toprak takviyesi yapıldığı ve olası sel baskınına karşı önlemlerin alındığı bildirildi.