info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.5000
Dolar Satış
:
32.5586
Euro Alış
:
34.6207
Euro Satış
:
34.6830
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Tekirdağ Kartalspor Yönetimi Yemekte Biraraya Geldi

Tekirdağ amatör liglerinin 2011 yılı sonunda kurulan ve bu sezon Tekirdağ 2. Amatör Liginde bir üst lige yükselme mücadelesi verecek olan Tekirdağ Kartalspor yönetimi, Kulüp adına verilen yemekte bir araya gelerek gövde gösterisi yaptı.

Düzenlenen yemekte konuşan Tekirdağ Kartalspor Yönetim Kurulu Başkanı Yalçın Atlı, Tekirdağspor’dan sonra şehrin ikinci merkez takımı konumunda spor faaliyetlerine başlayacak olmanın kendilerine ayrı bir heyecan kattığını ifade ederken, yeni transferlerin takıma katılması konusuna da açıklık getirdi.
Başkan Atlı, takımın kaptalığına, Tekirdağ’da yapılan 3 lig terfi maçlarında forma giyerek attığı gollerle takımının üst turlara çıkmasında rol oynayan ve Tekirdağ’ın gözde kulüplerinde de başarıyla mücadele veren deneyimli isim Kadir Akman’ı getirdiklerini, bunun yanında İstanbul amatör liglerinde önemli takımlarda forma giymiş Beşiktaş JK patentli oyuncularla da görüşmeler halinde olduklarını bildirerek bu oyunculardan bazılarını takıma kazandırdıklarını söyledi.
Tekirdağ’dan da önemli oyuncularla sözleşme imzaldıklarını kaydeden Kulüp Başkanı Yalçın Atlı, Teknik Koordinatör olarak Tekirdağ’ın yakından tanıdığı bir isim İsmail Yılmaz ile anlaştıklarını, yardımcılığını ise futbola geçtiğimiz sezon veda eden Tekirdağspor’un eski futbolcularından Cem Taşkıran’ın yapacağını sözlerine ekledi.