info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4742
Dolar Satış
:
32.5327
Euro Alış
:
34.7084
Euro Satış
:
34.7710
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Tekirdağ Süper Amatör Ligi nde Tekirdağspor, Çorluspor u 5-0 İle Geçti

Tekirdağ Süper Amatör liginde şampiyonluk hesaplarını devam ettiren Tekirdağspor bu gün 13 kasım tesislerinde oynadığı maçta Çorlu Spor u 5 – 0 mağlup etti.

 

Tekirdağ Süper Amatör liginde şampiyonluk hesaplarını devam ettiren Tekirdağspor bu gün 13 kasım tesislerinde oynadığı maçta Çorlu Spor u 5 – 0 mağlup etti.
Havanın güzel olması sebebiyle taraftarların takımlarını desteklemek ve güzel goller görmek için stadın etrafını doldurdular. Goller atıldıkça coşan taraftarlar artık bu takımın şampiyon olması sporcular üzerine görevi yeine getirmeleri lazım tekirdağsporun raki olarak gösterilen velimeşe sporunda galip gelmesi ile buradan yetkililere şimdiden tedbir almaları için bir uyarımızı dile getirmek istiyoruz.
Her iki takımında şampiyonluk mücadelesinde yanlız kalmaları ile velimeşede oynanacak olan maçın büyük ölçüde şampiyonluk düğümünü çözeceği için çorlu general basri stadında oynanması gerekmektedir.
Çünkü velimeşede oynanacak olan maçta hiçbir şekilde güvenlik önlemi alınamaz düşüncesindeyiz. Sahanın etrafı açık her ne kadar güvenlik önlemi jandarma tarafından alınsada bu maçın şehir içerisinde bir stadta oynanması için  yetkilieri şimdiden uyarıyoruz
Tekirdağ Süper Amatör Lig 16. hafta mücadelesinde, taraftarının yoğun desteği altında oynayan Tekirdağspor, Çorluspor’u 5 gol ile geçti.
Stad:13 Kasım
Hakemler:Serhat Yalnız***Osman Yılmaz***Emre Kırdar***
 
Tekirdağspor: Furkan***Şamil***Yasin***Başar***Şener***Burak***Burçak****Cem***İslam****(Dk.62 Seçkin***)Celil****(dk85Burçak?)Taygun***
Yedekler:Cem,Barış,Eren,Yavuz,Atacan.
Teknik Sorumlu:Necdet Çakır***
 
Çorluspor: Günay**Yakup*(Dk.85 M.Berkay)Cavit*Ali*Okay**Ozan*Barış*Emre**Engin*Özer*(Dk89 Gökmen)Özgür*(Dk71 Tanju*)
Yedekler:İsmail,Görkem,Erden
Teknik Sorumlu:Sedat Olcay*
Tekirdağ SAL liginde şampiyonluk mücadelesi yapan Tekirdağspor,13 Kasım stadında oynadığı  maçta Çorlusporu  5-0 yenerek  3 puan kazandı.
Tekirdağspor’da 3 gol atan İslam,Celil ve Burçak üstün performans ortaya koyarken rakip takımın kalecisi Günay farkın açılmasını önledi.Tekirdağspor ilk yarı hareketli bir futbol sergilerken,ikinci yarıda maçı rölantiye aldı.
Dakika 10: İslam Çabukel 1-0
Dakika 15: Şamil Yılmaz 2-0
Dakika 32: İslam Çabukel 3-0
Dakika 40: İslam Çabukel 4-0
Dakika 83: Seçkin Arpapay 5-0