info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4527
Dolar Satış
:
32.5111
Euro Alış
:
34.8255
Euro Satış
:
34.8882
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Tekirdağ Türk Böbrek Vakfı Geleneksel Yemeği Düzenlendi

Tekirdağ Türk Böbrek Vakfı’ nın Geleneksel Yemeği Bahçe Restaurantta düzenlendi.

Böbrek Vakfı hastalarının yararına düzenlenen yemeğe  Vali Zübeyir KEMELEK’in eşi Zehra KEMELEK, İçişleri Komisyonu Başkanı Milletvekili T. Ziyaeddin AKBULUT,  Tugay Komutanının Eşi  Fatma KÜÇÜK, Belediye Başkanın Eşi Münevver DALGIÇ, Namık Kemal Üniversitesi Rektörünün Eşi Saffet ŞENKÖYLÜ, İl Sağlık Müdürü Mehtap ŞEN, Böbrek Vakfı Yöneticileri, Hayırseverler katıldı.

Türk Böbrek Vakfı Başkanı Ülkü EŞKİNAT yapmış olduğu konuşmasında; 1993 yıllında kurulan Böbrek Vakfı’nın kuruluşundan itibaren İlimizde yapmış olduğu faaliyetleri hakkında bilgi vererek, çalışmalarına sağlamış oldukları desteklerden dolayı, başta Vali Zübeyir KEMELEK ve eşi Zehra KEMELEK olmak üzere Protokol Üyelerine ve Hayırsever vatandaşlarımıza teşekkür etti.

Yemekte konuşan  Vali Zübeyir KEMELEK’ in eşi  Zehra KEMELEK; Türk Böbrek Vakfı Tekirdağ Şubesi  1993 yılından bugüne kadar İlimizde hizmetlerini başarı ile sürdürmektedir. Başarı dolu hizmetlerin uzun yıllar boyu sürdürülebilmesi, kuruluşundan beri yürekleri insan sevgisi ile dolu, insanlara hizmeti bir hayat tarzı olarak benimseyen Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Ülkü EŞKİNAT  başta olmak üzere , onun görev arkadaşlarının fedakar çalışmaları ile olmuştur. En güzel hizmet ihtiyaç  içerisinde olan insanlarımıza hiçbir karşılık beklemeden yapılan hizmettir. Yapmış olduğunuz hizmetlerinizden dolayı sizleri kutluyorum, bundan sonraki hizmetlerinizin aynı şekilde devam etmesini dilerken herkese sağlık ve mutluluk dolu bir hayat diliyorum dedi.

Yemekte Böbrek Vakfı Başkanı Ülkü EŞKİNAT, Böbrek Vakfı’na yapmış olduğu desteklerden dolayı Hanımefendi Zehra KEMELEK’ e plaket takdim etti.

Böbrek Vakfındaki başarılı çalışmaları ve maddi yardımlarından dolayı Nakşiye AYDIN, Seyhan TURAN, Tülün BOZKOYUNLU, Emel BAŞATICI’ ya plaketleri Protokol Üyeleri tarafından takdim edildi.

Yemek  böbrek hastaları yararına yapılan çekiliş ve eğlence ile sona erdi.