info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4551
Dolar Satış
:
32.5136
Euro Alış
:
34.6559
Euro Satış
:
34.7183
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Tiyatro Cafe Veliköy’de Açıldı

27 yıldır tiyatro ile uğraşan ve Çerkezköy’de önemli projelere imza atan tiyatro eğitmeni Selahattin Çiçek Veliköy Mahallesi Vatan Caddesi No:86’da “Tiyatro Cafe”yi açarak ticaret hayatına atıldı.

AÇILIŞI YAPILDI
 
Önceki gün Veliköy Mahallesi Vatan Caddesi’nde hizmete açılan “ Tiyatro Cafe”nin açılışı saat 14.00’de gerçekleştirildi. Açılışa Çerkezköy Belediye Meclis Üyeleri Ayfer Dönmez, Rağbet Erol, Eski Bağımsız Belediye Başkan Adayı Nurtekin Erol ile çok sayıda vatandaş katıldı. Yeni işletmenin açılışını yapan Çerkezköy Eski Bağımsız Belediye Başkan Adayı Nurtekin Erol, Çerkezköy’e önemli değerler katan Selahattin Çiçek’e ticaret hayatında başarılar diledi. Konuşmaların ardından işletmenin açılış kurdelesi kesildi.
 
TEŞEKKÜR ETTİ
 
İşletmeciliğini Selahattin Çiçek’in yaptığı “Tiyatro Cafe”de sosisli sandiviç, tost, hamburger ve çeşitli yiyecek satışı yapılıyor. Açılışa katılan davetliler ile yakından ilgilenen Çiçek “ Bugün açılışını gerçekleştirdiğimiz işletmemizde bizleri yalnız bırakmayarak açılışımıza katılan büyüklerimize ve dostlarımıza teşekkür ediyorum” diye konuştu.
 
“27 YILDIR TİYATRO İLE UĞRAŞIYORUM”
 
27 yıldır tiyatro ile uğraştığını kaydeden Çiçek “ Gençlerimizin rahatlıkla sohbet edeceği modern bir işletme kazandırdığımız için teşekkür ediyorum. Bu yıl Veliköy Mahallesinde hizmete açılan Namık Kemal Üniversitesi Çerkezköy Meslek Yüksekokulu öğrencileri burada hem sohbet edip hem de tiyatro eğitimi alabilecekler. Uzun yıllardır Çerkezköy’e tiyatro bir çok oyun sergiledik.Gençlerimiz bu yeni açtığımız mekanda plastation’un da bulunduğu bir çok sosyal aktiviteden de yararlanabilecek” dedi.