info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4742
Dolar Satış
:
32.5327
Euro Alış
:
34.7084
Euro Satış
:
34.7710
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Trakya Saç Ekim Koordinatörü Mustafa Kurt Uyarıyor

Saç Ekimin Önemi

Saç ekimi uygulaması her geçen gün gelişen teknoloji ile birlikte çok farklı boyutlara gelmiştir. Günümüz teknolojisi sayesinde saç ekimi operasyonları son derece doğal sonuçlar vermeye başlamış ve başarı oranı yükselmiştir. Bireylerin ağrı ve acı hissi olmadan yaptıracağı saç ekimi operasyonları her ne kadar basit bir işlem gibi görünse de saç ekim uzmanları tarafından yapılması gerekmektedir aksi takdirde olumsuz sonuçlara yol açar. Alınan bu olumsuz sonuçların geri dönüşü olmayabilir.

Saç ekiminde doğal ve başarılı bir sonuç almak için iyi bir saç ekim merkezi seçimi bireyler için önemli bir gerekliliktir. Saç ekimi işlemini gerçekleştiren, planlayan uzman ve ekibinde dikkat etmesi gereken birçok faktör vardır. Doğal bir görünüm edilmesi için uzmanın dikkat etmesi gerekmektedir. Bireyle ancak bu şekilde başarıyı yakalayabilir.

Uzman FUT veya FUE yöntemi ile aldığı saç köklerini, kanallara doğru bir şekilde yerleştirmelidir. Yani alınan köklerin yerleştirilmesi için açılan kanalların daha önceki mevcut saç kökleri ile aynı yönde açılması gereklidir ve kanallara yerleştirilen köklerde aynı şekilde yerleştirilmelidir.