info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4527
Dolar Satış
:
32.5111
Euro Alış
:
34.8255
Euro Satış
:
34.8882
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Tureks 15 Aracı Yeniledi

Tekirdağ Şehiriçi taşımacılığı yapan Tureks firması 15 adet otobüsü yeniledi. Tekirdağ Otogarında yapılan tanıtım töreniyle Isuzu marka araçlar hizmete sokuldu.

Tanıtım törenine Tekirdağ Belediye Başkanı Op.Dr.Adem Dalgıç, Belediye Başkan Yardımcıları Sinan Çetiz, Eyüp Yiğiter, Mehmet Özen, Tureks yetkilileri ve Isuzu firması yetkilileri ile vatandaşlar katıldı.

Kooperatif Başkanı Galip Şanlı 2006 da başladıkları hizmetin büyük bir hızla devam ettiğini söyledi.Isuzu satış ve pazarlama direktörü Fatih Tamay Tekirdağ'dan gelen  istek üzerine engellilere yönelik otobüsler ürettiklerini söyledi.Belediye çalışmalarıyla ilgili bilgiler veren Belediye başkanı Adem Dalgıç da  Tekirdağ Halkına en iyi hizmeti getirmek için çalıştıklarını belirtti.

Modern bir şehir olmak için çalışmaların hızla sürdüğünü anlatan Dalgıç 'Sadece altyapıda değil, Kültür, Sanat ve Sporda da bir çok çalışmalarımız var.' dedi. Belediyenin yaptığı güzel çalışmalar nedeniyle Tureks ve Isuzu firması yetkilileri tarafından Belediye Başkanı Adem Dalgıç ve Ulaşımdan sorumlu Başkan Yardımcısı Sinan Çetiz'e plaket verildi.

Ayrıca otobüslerin sembolik anahtarı da Başkan Dalgıç'a teslim edildi.