info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4747
Dolar Satış
:
32.5332
Euro Alış
:
34.8231
Euro Satış
:
34.8859
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Genel Merkez Teşkilat Başkanı Mustafa Ataş, Tarih Fedakar Ak Parti Teşkilatını Yazacak

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı ve AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkanı Mustafa ATAŞ Çorlu İlçe Teşkilatına bir ziyaret gerçekleştirdi.

Ziyareti esnasında İlçe Yönetiminin her kademeden üyelerinin katılımı ile bir toplantı yaptı. Toplantıda Teşkilatçılığın esaslarını konusunda bilgiler verdi. 

Teşkilat başkanı Mustafa ATAŞ; "Teşkilatçılıkta 4 önemli aktör vardır. İlki İnaçtır; teşkilatların bir hedef peşindeki şirketler gibi yorulmadan azımle çalışması gerekir. Parti teşkilatları ailedir bu samimiyetle görev bilinci ile hareket etmesi ve üzerine düşen sorumluluklara sahip çıkması gerekir. İkincisi Eğitimdir; teşkilatlar partilerin omurgalarıdır, burada yönetici vasfı taşıyan herkesin eğitimi çok önemlidir. 

Bu eğitim hem bilgi hem uslup hemde hitaba yansımalıdır. Üçünsüsü disiplindir; Disiplinsiz teşkilatları dağılmaya mahkûmdur. Toplantı başlangıç saatleri ve katılım eksiksiz olması teşkilatı bir arada tutar. Teşkilatların bu disipline sahip olmasını gerekir." sonuncusu ise takip ve değerlendirmedir; teşkilatta gönüllülük esasına göre çalışılır, görev alan kişilerin de görev veren kişilerinde takibini yapması gereklidir. Sözlerine Ak Parti siyasetinin değerine değinerek devam eden Teşkilat Başkanı, Türkiye`nin makûs talihini değiştiren Partinin içerisinde olmanın önemine vurgu yaparak, 14 yıllık bu süre içinde başarının arkasında teşkilatların emeğinin ve alın terinin olduğunu belirtti. 

Toplantıya katılım sağlayan teşkilat mensuplarına teşekkür ederek "işinizden gücünüzden zamanınızdan ve ailenizden yaptığınız bu fedakârlıklarının, bundan 30-40 yıl sonra bugünün tarihi yazılırken değerini hepimiz anlayacağız. Emeklerimizin değerini; gururla bu kutlu harekette bende bulundum diyerek alacağız" diye belirtti. Buluşma ve toplantı, toplu fotoğraf çekimiyle sona erdi.
Kaynak : Murat Ürtekin