info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4527
Dolar Satış
:
32.5111
Euro Alış
:
34.8255
Euro Satış
:
34.8882
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul Temel Atma Töreni Öncesinde İncelemelerde Bulundu

Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul, 19 Mart 2016 Cumartesi günü saat 15.00’te Malkara’da yapımına devam edilen yeni otogarın inşaat alanına giderek 21 Mart 2016 Pazartesi günü yapılacak olan temel atma töreni öncesinde incelemelerde bulundu ve yetkililerden çalışmaların son durumu hakkında detaylı bilgiler aldı.

Başkan Ulaş Yurdakul’un yapmış olduğu incelemelerde TESKİ Malkara Şube Müdürü Kenan Taşkın ve Başkan Yardımcısı İsmail Akkaya eşlik etti. 

Başkan Ulaş Yurdakul konuyla ilgili olarak yapmış olduğu açıklamada; “Uzun yıllardır yılan hikâyesine dönen, 30 yıllık bir efsane konusu olan Malkara otogarının D-110 Karayolu kenarına indirilmesiyle ilgili yapılan çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Bizler de büyük bir itina ve hassasiyet ile konuyu yakından takip edip, yapılan çalışmaların gidişatı hakkında yetkililerden detaylı bilgiler alıyoruz. 21 Mart 2016 Pazartesi günü saat 14.00’te yeni otogarımızın temel atma töreni gerçekleştirilecek. Bu şehir efsanesinin sonlanmasında büyük emeği olan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanımız Kadir Albayrak'a vermiş olduğu desteklerden dolayı bir kez daha teşekkürlerimi sunuyorum. 

21 Mart 2016 tarihinde yapılacak olan temel atma töreni için belediye binamız önünden saat 13.30’da yeni otogarın inşaat alanına araç kaldırılacak. Malkara Otogarının Temel Atma Törenine tüm hemşerilerimi davet ediyorum.” diyerek Malkaralıları yeni otogarın temel atma törenine davet etti
Kaynak : Murat Ürtekin