info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4747
Dolar Satış
:
32.5332
Euro Alış
:
34.8231
Euro Satış
:
34.8859
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Ak Parti Muratlı İlçe Başkanı Ali Kaplan; Nerdesiniz? Bu Tarih Sizi Unutmayacak

Ak Parti ilçe başkanı Ali Kaplan,15 Temmuz kalkışmasının ardından gerçekleştirdikleri demokrasi nöbeti esnasında destek vermeyenlere ser çıkış yaptı. Ali Kaplan konuşmasında;

Neredesiniz ey sosyal medya vatanseverleri? 
Neredesiniz ey sahte milliyetçiler? 
Nerdesiniz Cumhuriyetin yılmaz bekçileri? 
Neredesiniz mangalda kül bırakmayanlar? 
Memleket iç savaşa sürükleniyordu, o gece darbe karşıtları çıkarak önledik, neredeydiniz? 
Darbe olurken gerçekliğine inanmayanlar, tanklar ezdiğinde görmemezlikten gelenler, uçaklar kurşun yağdırdığında gözlerini kapatanlar, gerçeği görmemek adına başını kuma gömenler; Neredesiniz? 
Askerin başının kesildiği iftirasına inananlar, Aziz milletimizi sokaklarda yalnız bırakanlar, darbe gerçekleşirse iktidara geleceğini sananlar, hani neredesiniz? 
Çeşitli fikirlerin altına gizlenenler, ya siz, sizler neredesiniz? Demokrasi sevdalıları sokaklardayken, evlerinin balkonunda sefa sürenler; 

Bu tarih sizi de unutmayacak. Memleketin gerçek aslanları tankların altına yatarken rahat yataklarında uyuyanlar bu tarih sizleri asla unutmayacak. 

Darbe başarılı olamamış diye kahır çekenler; Bu tarih sizi de unutmayacak. Cennetleri mekân olsun Merhum Adnan Menderes’e, Muhsin Yazıcıoğlu’na, Turgut Özal’a kıyan bu karanlık yapıyı savunanlar; Bu tarih sizi de unutmayacak. 

Memlekette iç savaş baş gösterirken, pembe dizi yayınlayan kanallar; Bu tarih sizi de unutmayacak. Darbecileri şirin gösteren gazeteler; Bu tarih sizi de unutmayacak. Darbe olacak diye banka önlerinde kuyruk olup,parasını çekmeye çalışan korkaklar;Bu tarih sizi de unutmayacak.Okunan selalardan rahatsız olan kimlikte Müslümanlar;Billahi bu tarih sizi de unutmayacak! 

Vatan sevgisi imandandır parolasıyla sokağa çıkan bizler, sizleri asla unutmayacağız. 
UNUTMAYACAĞIZ… 
Tek Bayrak 
Tek Devlet 
Tek Millet 
Tek Vatan
Dedi.
Kaynak : Murat Ürtekin