info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4747
Dolar Satış
:
32.5332
Euro Alış
:
34.8231
Euro Satış
:
34.8859
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Ak Partinin Referandum İçin Muratlı Turları Sürüyor

Ak Parti Tekirdağ il teşkilatı ve Muratlı ilçe teşkilatı turları sürüyor.

Refererandum bilgilendirme turlarına Muratlı Sezginler-Tübaş firması ve Muratlı Hizmet gazetesini ziyaret eden Ak Parti milletvekili Metin Akgün ve Muratlı ilçe teşkilatı, yeni anayasa referandum paketi hakkında açıklamalarda bulundular.

Sezginler firmasında Cemal Sezgin ve genel müdür Mehmet Peköz ile görüşüp işletmeyi gezen Ak Parti milletvekili ve Muratlı teşkilatı, Muratlı Hizmet gazetesini ziyaret ederek, Trakya gazeteciler birliği başkan vekili ve gazetenin imtiyaz sahibi Kamil Baştuhan’a bu konuda açıklamalarda bulundular.

Ziyaret hakkında bir açıklama yapan Trakya gazeteciler birliği başkan vekili Kamil Baştuhan,“seçimin sonucu ne olursa olsun,ülkemizin önceliği,dostluk,barış,kardeşlik,birlik ve bütünlüğümüzün önemli olmasıdır.Rerandumun dostluk ve barış içinde geçmesi temennimizdir.

Ülkemizin huzuru ve refahı için gerekli olan neyse,herkesin menfaatine o yönde karar çıkması temennimizdir.Biz basın mensupları karar mercii değil,gerek siyasi partiler gerekse halk için iletişim vazifesini gören aracılarız” Dedi

Kaynak : Murat Ürtekin