info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4527
Dolar Satış
:
32.5111
Euro Alış
:
34.8255
Euro Satış
:
34.8882
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Muratlı Ak Parti Teşkilatı Kılıçdaroğlu Hakkında Cumhurbaşkanlığına Hakaretten Suç Duyurusunda Bulundu

Muratlı Ak Parti Teşkilatı Kılıçdaroğlu Hakkında Cumhurbaşkanlığına Hakaretten Suç Duyurusunda Bulundu

AK Parti Muratlı AK Parti İlçe Teşkilatı, başkan Ali Kaplan ile birlikte Muratlı hükümet konağına gelerek, Tekirdağ Ak Parti teşkilatı ile eş zamanlı olarak, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a ‘Diktatör Bozuntusu’ diyen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu hakkında Cumhuriyet Savcılığı’na suç duyurusunda bulundu. 

 AK Parti yönetimi ve partililer Kılıçdaroğlu’nun CHP kurultayında ve grup toplantısında yaptığı konuşmada, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a hakaret ettiği iddiasıyla çok sayıda dilekçe ile savcılığa şikâyette bulundu AK Partililer şikâyet dilekçelerinde; Kemal Kılıçdaroğlu’nun Cumhurbaşkanı Erdoğan’a yönelik, ‘Diktatör bozuntusu’, ‘Senin için şeref ve namus ne anlama geliyor? 

Ya adam gibi tarafsızlığını korursun ya da sana namus ve şerefi hatırlatırım’ şeklindeki ifadelerinin hakaret içerdiğini ve suç unsuru oluşturduğunu iddia ederek, yasal işlem başlatılması için çok sayıda dilekçe verdiler. . AK Parti Muratlı İlçe Başkanı Ali Kaplan, teşkilatıyla Muratlı Hükümet konağı önünde basın mensuplarıyla buluşarak, şu açıklamalarda bulundu;“CHP genel başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Cumhurbaşkanımız ve partimizin kurucusu Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a hakarette bulunmasına sessiz kalamazdık. 

Bu nedenle Kılıçdaroğlu hakkında suç duyurusunda bulunduk. Biz de bugün, Tekirdağ merkez il başkanlığımız ve tüm ilçelerimizle, eş zamanlı olarak suç duyurusunda bulunduk. Bir genel başkan üslubuna dikkat etmelidir.”dedi.
Kaynak : Murat Ürtekin