info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4747
Dolar Satış
:
32.5332
Euro Alış
:
34.8231
Euro Satış
:
34.8859
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Sonunda Beklenen Oldu

Muratlı`da Bahçeli`ye İstifalı Cevap

MHP genel başkanı Devlet Bahçeli’nin yönetiminden memnun olmayan MHP Tekirdağ il ve ilçe başkanları, Meral Akşener tarafında olduklarını basın açıklamasıyla duyurmuşlardı.Tekirdağ ve tüm Türkiye’de muhalif MHPLİLER için “EZERİM” cümlesini kullanan Devlet Bahçeli’nin muhalif baskılarını kabul etmek istemeyen Muratlı MHP teşkilatı tavrını net şekilde ortaya koydu. 

Tüzük kurultayına imza veren ilçe başkanlarının görevden alınacağı söylentisinin kabul edilemeyeceğini, kararlı ve dik duruşuyla gösterdi. Birçok ilçe başkanı ve teşkilatının gösteremeyeceği kararlılık ve cesareti göstererek istifa eden Muratlı MHP ilçe başkanı İmdat Altıntaş ve ekibi, basın açıklaması yaparak son noktayı koydu. 

MHP TERBİYE VE SİYASİ ETİK ANLAMINDA ÖRNEK BİR DİK DURUŞ SERGİLEYEN BAŞKAN İMDAT ALTINTAŞ BASIN AÇIKLAMASINDA; “Değerli basın mensupları, kıymetli dava arkadaşlarım. Bugün iki kutlu günü aynı anda yaşıyoruz; Miraç Kandil’iniz ve Türkçülük Bayramımız kutlu olsun. Son aylarda bildiğiniz gibi partimizin Tekirdağ il başkanlığı başta olmak üzere bazı ilçe başkanlıklarında görev değişiklikleri olmuş, bunun akabinde ‘Tüzük kurultayı isteği ile imza veren’ ilçe başkanlarının da görevden alınacağı söylentisi yayılmaya başlamıştır. Bunu fırsat bilen teşkilatımızdaki bazı arkadaşlarımız şahsım MHP Muratlı İlçe Başkanı İmdat Altıntaş’ın da görevden alınacağını ileri sürerek birlikte yönetim kurulu görevini üstlendiğimiz bazı arkadaşlarımızı arayarak yeni yönetim kurulu oluşturacaklarını, kendilerine böyle bir görev tevdi edildiğini söyleyerek yeni yönetimlerine davet etmişlerdir. 

Ne yazık ki bu olup bitenden il başkanlığımız da haberdardır! Ben ve Yönetim Kurulu arkadaşlarım görevimiz başındayken böyle bir durum yaratılması aldığımız terbiye, ahlak ve töremiz gereği kabul edilecek bir durum değildir. İlçe teşkilatımıza zarar verecek bu Suni oluşumu kabul etmiyor, 14.12.2014 tarihindeki 11. olağan ilçe kongremizle başladığımız bu kutsal ve onurlu görevimizden ben ve yönetim kurulu arkadaşlarım istifamızı sunuyoruz. Bir siyasi oluşumun temel taşını oluşturan taşra teşkilatlarının bu davanın tüm çilesini çeken, emeğini, zamanını, maddiyatını bu dava uğruna harcayan, terini akıtan, ülkücü hareketin iktidarından başka ikbali olmayanların hak ettiği saygı ve övgüyü bir gün göreceği umudunu hiçbir zaman kaybetmeyeceğiz. Öncelikle birlikte görev yaptığım yönetim kurulu arkadaşlarıma, ülkücü-milliyetçi hareketin tüm mensuplarına, görev yaptığımız süre zarfında birlikte çalışma fırsatı bulduğumuz kaymakam, daire amirleri, belediye başkanı, siyasi parti başkanları, muhtarlarımız ve oda başkanlarına, daha da önemlisi siyasi görüşü ne olursa olsun her ortamda bizlere saygı ve sevgilerini esirgemeyen Muratlı halkına teşekkürlerimizi sunuyorum. 

Tanrı Türk’ü korusun ve yüceltsin. Saygılarımla” Dedi. Bu toplu istifanın tüm ilçelerde örnek bir MHP duruşunun simgesi olması bekleniyor.
Kaynak : Murat Ürtekin