info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4527
Dolar Satış
:
32.5111
Euro Alış
:
34.8255
Euro Satış
:
34.8882
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Çevre Gönüllüleri 1 Ton Kapağa 7 Tekerlekli Sandalye Aldı

Tekirdağ’ın Malkara ilçesinde Çevre Gönüllüleri çevreden topladıkları 1 ton mavi kapak ile engelli vatandaşlar için 7 adet tekerlekli sandalye aldı.

İlçede 4 yıldır mavi kapak toplayan Çevre Gönüllüleri, büyük başarı daha elde ederek engelliler için 7 adet tekerlekli sandalye aldı. Çevre Gönüllülerinden Nazmi Tunca, "İlçede 4 yıldır kapak topluyoruz. 2013-2014 eğitim yılı içerisinde de öğrencilerimiz ve vatandaşlarımız ile birlikte başlattığımız kampanya ile 7 adet daha tekerlekli sandalyeyi ilçemize kazandırdık. Geçtiğimiz dönemde 13 engelli aracımızı Kızılay Malkara Şubesine devrettik, onlar da ihtiyaç sahiplerine verdi. Yeni aldığımız 7 adet tekerlekli sandalye de İhtiyaç sahiplerine verilecek. Kapak toplamaya devam ediyoruz" dedi.
Projenin koordinatörlüğünü üstlenen Namık Kemal Üniversitesi Malkara Meslek Yüksek Okulu Müdür Yardımcısı Öğretim Üyesi Engin Gürfiliz ise okul öğrencilerine ve gönüllü çevrecilere teşekkür ederek, "İlçe halkımız ile birlikte Çevre Gönüllüleri olarak kapak toplamaya ve engelli sandalyesi almaya devam edeceğiz. Topladığımız 1 ton kapakla 7 adet tekerlekli sandalye aldık" ifadelerini kaydetti. 
Çevre Gönüllülerinin mavi kapak toplayarak aldıkları 7 Engelli Sandalyesi Kızılay Malkara Şubesine ihtiyaç sahiplerine verilmek üzere teslim edildi.