info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4527
Dolar Satış
:
32.5111
Euro Alış
:
34.8255
Euro Satış
:
34.8882
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Fulya & Hikmet Özerden Çifti Dünya Evine Girdi

Fulya & Hikmet Özerden Çifti Dünya Evine Girdi

Ankara cumhuriyet Başsavcı vekili Kemal Demirdön ve Füsun Demirdön ‘ün kızları Tekirdağ adliyesinde yıllardır görev yapan Türkan Özerden ve Gazi em. Ast subay Mehmet Özerden ‘in oğulları Anadolu ajansı genel müdürlüğünde kalite sSorumlusu olarak görev yapan Hikmet Özerden ve Toki Genel müdürlüğünde Hukuk müşavirliği yapan Av. Fulya Demirdön, Tekirdağ Deniz Yıldızı düğün salonunda yapılan muhteşem bir düğünle dünya evine girdiler.

Tekirdağ adliye camiasında sevilen ve herkesin yardımına koşan Türkan Özerden’i bu mutlu gününde mesai arkadaşları, amirleri, dostları ve hemşerileri yalnız bırakmadılar.

Geceye Cumhuriyet savcısı Muammer Özcan, Cum. Savcısı Hasan Çakıcı, eşi Hakim Sevim Çakıcı, İstanbul’a tayini çıkan Cum. Savcısı Mahir Kelebek, Metin Arda eşi Hakim Fatma Arda, Mahmut Bayram, Hakim Vicdane Bayram,   Fulya Demirdön’ün kardeşleri Bayan A milli futbol takımı sporcularıbdna Damla Demirdön, Üniversite öğrencisi Nur Demirdön ile damat Hikmet Özerden’in kardeşi Hakan Özerden ve aile yakınları katıldı.