info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4747
Dolar Satış
:
32.5332
Euro Alış
:
34.8231
Euro Satış
:
34.8859
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Halk Otobüsünden İnerken Hastanelik Oldu

Çorlu da, şehir içi taşımacılık yapan halk otobüsüne binerek Çorlu Devlet Hastanesi ne gitmek isteyen K. K. durakta ineceği sırada düşüp yaralandı. Ambulans ile Çorlu Devlet Hastanesi ne kaldırılan talihsiz kadın tedavi altına alındı

TEKİRDAĞ (İHA) - Çorlu da, şehir içi taşımacılık yapan halk otobüsüne binerek Çorlu Devlet Hastanesi ne gitmek isteyen K. K. durakta ineceği sırada düşüp yaralandı. Ambulans ile Çorlu Devlet Hastanesi ne kaldırılan talihsiz kadın tedavi altına alındı.

Edinilen bilgilere göre, tedavi için Çorlu Devlet Hastanesi ne gitmek üzere halk otobüsüne binen K.K., Kız Meslek Lisesi durağında ineceğini söyledi. Ahmet K. yönetimindeki 59 PC 069 plakalı halk otobüsü durağa gelince yolcuların inmesi için durdu. Otobüsten ineceği sırada görgü tanıklarının beyanına göre dengesini kaybederek otobüs ile kaldırım arasına düşerek kafasını yere vuran K. K. (26) bayıldı. Çevredeki vatandaşlar polis ve 112 den yardım isterken kısa süre içerisinde olay yerine gelen sağlık ve polis ekipleri olaya müdahale etti. Yerde baygın halde yatan talihsiz kadına sağlık ekipleri olay yerinde müdahale ederek ambulans ile Çorlu Devlet Hastanesi ne kaldırdı. Tedavi için gitmeyi planladığı hastaneye, ambulansla yaralı olarak getirilen K.K. nın sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.