info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4747
Dolar Satış
:
32.5332
Euro Alış
:
34.8231
Euro Satış
:
34.8859
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Sağlık Skandalı

Çorluspor - Şarköyspor maçında sağlık skandalı: Çorluspor kalecisi ölümden döndü.

 

Çorluspor ile Şarköyspor, Tekirdağ şehir stadında09-12-2012 Pazar günü saat 14’de karşılaştı, Maç öncesi görüşlerini açıklayan Şarköyspor hocası Fikret geyik, “ Biz iki aydır, maddiyatı düşünmeden, amatör ruhla çalışıyoruz. Bunu da başarmayı düşünüyoruz. Bunun semeresini de yavaş yavaş almaya çalışıyoruz.
 
 
Yeterli olmasa da maddi desteği de görüyoruz ama daha da destek verirlerse, hem maddi hem de taraftar desteğiyle bu maçı istiyoruz ve almak zorundayız. Çünkü bu ligin iyi takımı olduğumuzu göstermemiz için şart. Şu an takımlar arasında göze batan üç takım görüyorum. Çorlu gençlerbirliğ, velimeşe, Şarköyspor. Diğer takımlar hakkında kötü bir izlenimim yok ama şu ana kadar üçümüz görünüyoruz. İnşallah bu sonuna kadar devam eder. Öbür takımlara da başarılar diliyorum.” Dedi. 
 
Şarköyspor maça hızlı başladı ve daha 38. saniyede  Gökhan Güner’in golüyle 1-0  öne geçti.Gol esnasında çıkış yapan Çorluspor kalecisi İsmail Dönmez,rakip takım oyuncusuyla       çarpışınca,  kısa süreli  travma yaşadı.Telkinlere rağmen oyuna devam eden İsmail Dönmez,yine bir ikili mücadelede kendini kaybetti, “ben neredeyim abi,ben neredeyim?” diye feryat eden kalecinin tüm  vücudu titremeye başladı.Kalecinin hayati tehlike yaşadığını gören takım arkadaşları ve yöneticiler,ambulansın gelmemesine isyan etti.
 
Çorluspor genel kaptanı Galip Er, “bu yaşananlar, hakemin maçtan önce gereken önlemleri almamasından kaynaklanıyor. Mesela ambulans, doktor,bizim futbolcumuz sakatlandı,20 dakika ambulans bekledi.Biz de bu şartlarda oynamak istemedik,futbolcularımızın morali bozuldu.Psikolojik olarak takımın durumu iç açıcı değil.Onun için gözlemciyle görüşüldü ve maç iptal edildi.Buradaki insanlar bir amaç uğruna geliyor,Tekirdağ futbol federasyonu bu konuda dikkatli olmalı.120 lira para için ambulans gelmiyor.Futbolcumuz hayatını kaybetse,hesabını verebilecekler miydi?  Bu parayı Tekirdağ belediyesi veya federasyonun ödemesi lazım. Ayakbastı parası 1500 lira alıyorlarsa, ambulansı da temin etmeliler.”dedi. Maç 14.dakikadan itibaren 1-0 devam etmek kaydıyla yeniden oynanması kararıyla iptal edildi.
 
Herkesin ortak düşüncesi, insan hayatının önemli olduğu ve ambulansın bulunması gerektiğiydi.
 
 
Kaynak : Murat Ürtekin