info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4747
Dolar Satış
:
32.5332
Euro Alış
:
34.8231
Euro Satış
:
34.8859
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Gmail`e "Gizli Mod" Geliyor!

Yenileneceğini birkaç gün önce öğrendiğimiz Gmail`in epostalar için yepyeni bir işlevi denediği ortaya çıktı!

Gmail'in yeniden tasarlanacağına dair haberler henüz birkaç gün önce konuşulmaya başlanmıştı. Şimdi ise Google'ın Gmail'e ekleyeceği yeni özellik ortaya çıktı: Kendi kendine yok olan epostalar.

Gmail'in yeni web tasarımı "taze ve temiz bir görünüm" sunmayı, bu sırada bazı geliştirmeler yapmayı amaçlıyor. TechCrunch'ın yeni raporuna göre ise Google, epostalarınızın sadece gönderdiğiniz kişi tarafından okunduğundan emin olmanızı sağlayacak bir işlev üzerinde çalışıyor. "Confidential mode/gizli mod" adlı bu işlevin yanında epostaların önceden belirlenen süre içerisinde kendi kendini yok etmesini sağlayacak bir işlev de sunulacak.

Kendi kendine silinen mesajlar Snapchat, Instagram gibi sosyal platformlarda oldukça seviliyorlar. Bu işlevin epostalara gelmesi, uçucu mesajları yeni bir seviyeye taşıyacak. TechCrunch'ın elde ettiği ekran görüntüleri, yeni işlevin nasıl çalışacağına dair ipuçları veriyor.

TechCrunch, gizli modun epostaların "uçtan uca şifrelenmesi" anlamına gelmediğinin altını çiziyor. Google böyle bir şeyden bahsetmediği için epostaların içeriği, Google'a görünür olmaya devam edecek gibi görünüyor.