info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4527
Dolar Satış
:
32.5111
Euro Alış
:
34.8255
Euro Satış
:
34.8882
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Şehidin Sokağı Bayraklarla Donatıldı

Cem Kerman ın cenazesini baba Ercan, anne Gülsen, yakınları ve silah arkadaşları TEM otoyolu Edirne girişinde karşıladı.

Çorlu Havaalanı'ndan ambulansa alınan şehit Cem Kerman'ın cenazesini baba Ercan, anne Gülsen, yakınları ve silah arkadaşları TEM otoyolu Edirne girişinde karşıladı. Burada acılı anne ve baba, oğlunun içinde bulunduğu ambulansa dokunarak gözyaşı döktü. Ardından ambulans beraberindeki yaklaşık 20 araç ile birlikte Edirne Devlet Hastanesi Selimiye Ünitesi Morguna getirildi.

Burada şehidin Türk bayrağına sarılı naaşını silah arkadaşları ambulanstan çıkarttı. Morgun girişinde bekleyen anne ve baba ise oğullarının tabutunu görünce gözyaşlarına boğuldu ve önlerinden geçen oğlunun tabutunu dokunarak sevdi.

"ONU BIRAKAMAM"

9 günlük bayram tatilinde resmi izinli sayılan Dilay Kerman, bayram öncesi cep telefonu ile konuştuğu yakınlarına, "Benim iznim var ama Cem izinli değil, O'nu burada yalnız bırakamam. Onun başına birşey gelirse bende ölürüm. ' dedidiği öğrenildi. Evlendikleri günden bu yana hiç ayrılmayan ve boş vakitlerini her zaman birlikte geçiren Kerman çifti, dünde birbirlerinden ayrılmadı ve birlikte gittikleri aynı yerde can verdiler.

Evlendikleri günden bu yana ayrılmayan çifti ise ölüm ayırdı. Cem Kerman Edirne'deki baba ocağına, Dilay Kerman cenazesi ise Ankara'daki ailesine teslim edildi. Cem Kerman için yarın saat 12. 15'de Edirne Valiliği önünde resmi tören düzenlenecek. Selimiye Camii'nde kılınacak olan öğle namazının ardınadn ise toprağa verilecek.

 

Tunceli ilinde Şehit olan Komiser Cem KERMAN için 06.09.2011 Salı günü saat 12.15’te, Edirne Valiliği önünde tören düzenlenecek ve törenin ardından Selimiye Camiinde kılınacak öğle namazına müteakip, Buçuktepe mezarlığına defnedilecektir.



ŞEHİT KÖMİSER CEM KERMAN VE EŞİ DİLAY KERMAN

           

            20.01.1984 yılında Edirne ilinde doğmuştur. 20.07.2006 yılında polis akademisinden mezun olmuş ve Sakarya ili Cumhuriyet Polis Merkezini amirliğinde ilk görevine başlamıştır.

            Dilay KERMAN ile 17.08.2011 tarihinde evlenmiş ve eşinin tayini Tunceli Rehberlik ve Araştırma Merkezine çıktığından eşinin görevi nedeniyle, Tunceli’ye 31.12.2010 tarihinde ataması yapılmış ve şehit Cemalettin Özdemir Polis Merkezi Amirliğinde göreve başlamıştır. 8 ay Polis Merkezi Amirliğinde çalıştıktan sonra 15.08.2011 tarihinde Tunceli Asayiş Şube Müdürlüğü emrine atanmıştır.

            04.09.2011 Pazar günü saat 21.45 sıralarında Tunceli Merkez Moğultay Mahallesinde bulunan Munzur halı sahasında maç yapan Asayiş Şube Müdürlüğünde görevli personelimize yönelik 4-5 kişilik terör örgütü mensuplarınca yapılan uzun namlulu silahlı saldırı sonucu kendisi ve eşi şehit olmuşlardır.


Şehit Cem KERMAN’IN                  Baba Adı : Ercan                   Anne Adı : Gülsen

Eşi Dilay KERMAN’IN                     Baba Adı : Saim OĞUZ           Anne Adı : Havva