info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4747
Dolar Satış
:
32.5332
Euro Alış
:
34.8231
Euro Satış
:
34.8859
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Meteoroloji Açıkladı

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, bugün yurdun dört bir yanında etkili olan yağışlar sonrası vatandaşların merakla beklediği 19 Temmuz 2017 hava durumunu açıkladı. İşte detaylar...

İstanbul başta olmak üzere Marmara bölgesi yoğun yağış altındaydı. Meteoroloji’nin açıklamasına göre bugünden sonra yağışlarda azalma olacak. Dün sabah yaşanan sağanak yağışın tekrarının gelmeyeceği düşünülüyor.  Peki bugün hava nasıl olacak, yağmur yağacak mı? İşte Meteoroloji'den yapılan açıklamaya göre hava durumu…

METEOROLOJİ’DEN İSTANBUL AÇIKLAMASI

‘Yağışlı sistemin Marmara'nın doğusuna hareket ederek Kocaeli, Sakarya, Düzce, Zonguldak ve Bartın'ın özellikle kıyı kesimlerinde bugün öğle saatlerine kadar şiddetli (75-100 kg/m2) sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlara sebep olması beklenmektedir. Saat 11.00 itibarıyla son 6 saatte, Silivri'de 128, Üsküdar'da 108, Beykoz'da 85, Sarıyer'de 78, Çatalca'da 55, Kırklareli/Vize'de 45, Eyüp'te 44, Güngören'de 44, Çekmeköy' de 39 ve Kadıköy'de 35 kg yağış kaydedilmiştir.”

İstanbul’da bugün (19 Temmuz Çarşamba) hava parçalı bulutlu 21 ile 27 derece arasında olacak.Sabah saatlerinde ise bazı bölgelerde yağış bekleniyor.
24 Temmuz Pazartesi gününe kadar yağış beklenmiyor.Hava sıcaklığında ise artış olacak.

BUGÜN HAVA NASIL OLACAK?

Meteoroloji'den gelen bilgilere göre; 19 Temmuz ülkemizin bazı bölgeleri bugün olduğu gibi yine yağışlı olacak. Kuzey ve Batı kesimlerde parçalı bulutlu hava durumu devam ederken Marmara, Kuzey Ege, Kuzeybatı İç Anadolu ve Batı Karadeniz ise bugün olduğu gibi gökgürültülü sağanak yağışlara teslim olacak.

Edirne, Kırklareli, Tekirdağ, Çanakkale, Balıkesir, İstanbul, Bursa, Yalova, Düzce, Zonguldak ve Bartın’da çok kuvvetli, Kocaeli ve Sakarya’da ise şiddetli yağışlar meydana gelecek.