info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4747
Dolar Satış
:
32.5332
Euro Alış
:
34.8231
Euro Satış
:
34.8859
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Adalet Yürüyüşü’nde Altıncı Gün Sona Erdi

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu`nun geçtiğimiz Perşembe günü başlattığı Adalet Yürüyüşü`nde bugün altıncı gün

Sabah saatlerinde Kızılcahamam Bulak köyündeki kamp alanından yürümeye başlayan CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, bugün yaklaşık 20 kilometre yürümesinin ardından konaklayacağı Ankara-Bolu il sınırındaki Yayla Mokamp Tesisleri'ne ulaştı.

Ankara Güvenpark’tan yola çıkan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu öncülüğündeki adalet korteji, altıncı gününde de İstanbul’a doğru yürüyüşüne devam ediyor. ‘Adalet Yürüyüşü’ne Türkiye’nin ve dünyanın dört bir yanından destek gelirken, Kılıçdaroğlu’nun yürüyüş güzergahında karşılaştığı vatandaşlardan da olumlu tepkiler aldığı görülüyor.

25 gün sürecek 432 kilometrelik yürüyüşün geçtiğimiz beş gününde yaklaşık 97 kilometre yol katedildi. Yoğun tempo ve artan sıcaklıklarda yürüyüş mesafesi 20 kilometreden 16 kilometreye düşürülürken, mola sürelerinin de uzatıldığı belirtildi. Bugün bölgede havanın açık olduğu gözlendi.

Tarihi yürüyüşün altıncı gün etabı saat 08:00 sıralarında başladı. Saat 13:00’da ise grup toplantısı için mola verildi. Kılıçdaroğlu Çamlıdere yol ayrımında CHP, TBMM Grup toplantısında konuştu. Korteje bugün CHP’nin eski Genel Başkanlarından Altan Öymen de katıldı.