info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4551
Dolar Satış
:
32.5136
Euro Alış
:
34.6559
Euro Satış
:
34.7183
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

CHP’li Tüm Belediyelere Şu An Müfettiş Var,

6 belediyeye operasyon bekleniyor

İçişleri Bakanlığının Ataşehir dışında 6 CHP'li belediyeye daha müfettiği gönderdiği ortaya çıkmıştı. CHP'li Barış Yarkadaş ise bu iddialar üzerine 'düzeltme' yaptı.

Yarkadaş “Bizim belediyelerde sürekli müfettiş olur" dedi.Kulislerde söz konusu 6 belediyeye sadece müfettiş gönderilmediği tıpkı Ataşehir'de olduğu gibi 'operasyon' yapılacağı konuşulmaya başlandı.

CHP’li tüm belediyelere şu an müfettiş var, 6 belediyeye ‘operasyon’ bekleniyor 360 PAYLAŞIM Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi’nin görevinden uzaklaştırılmasının ardından gözler diğer CHP’li belediyelere çevrildi.

Ataşehir’in ardından CHP’nin kaleleri konumundaki; Tekirdağ, Muğla ile İstanbul’dan; Maltepe, Şişli, Beşiktaş, Ankara’dan ise Çankaya belediyelerine de ‘operasyon’ yapılacağı kulislerde konuşulmaya başlandı. 

Bununla birlikte müfettişlerin şu anda tüm CHP’li belediyelerde olduğu belirtildi. CHP İstanbul Milletvekili Barış Yarkadaş, “Bizim belediyelerde sürekli müfettiş olur. Müfettişler personel gibi kendilerine oda ayırtır personel gibi. Aylarca teftiş yaparlar. Hatta belediye başkanları ya da yardımcılarının odalarını kullanırlar. Yani belediylerde sürekli müfettiş mesaisi var” dedi.