info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4527
Dolar Satış
:
32.5111
Euro Alış
:
34.8255
Euro Satış
:
34.8882
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

BİK Seçiminde Mustafa Arslan ve Ekibi Güven Tazeledi

Ankara`da yapılan Basın İlan Kurumu Anadolu Gazete Sahipleri Temsilcilik Seçiminde,her daim Tekirdağ basınının yanında olan ve desteğini esirgemeyen Mustafa Arslan ve yol arkadaşları Nuri kolaylı ile Şevket Erzen tekrar seçilme başarısını gösterdi.

Mustafa Arslan yaptığı açıklamada; "Değerli arkadaşlarım;Mesleğimizin olağanüstü zor günler yaşadığı bir dönemde Edirne'den Kars'a yurdun dört bir köşesinden gazete sahiplerimiz ateşten gömlek mesabesinde bir görevi bize tevdi etti. Geçtiğimiz Perşembe günü Ankara'da yapılan Basın İlan Kurumu Anadolu Gazete Sahipleri Temsilcilik Seçiminde değerli çalışma arkadaşlarım (dostlarım) Şevket Erzen ve Nuri Kolaylı ile birlikte yeniden seçilmiş bulunuyoruz. 

Seçime katılanların tamamının ve Anadolu Gazetelerinin yarısından fazlasının desteğini almış olmak bizi hem gururlandırdı hem de mesuliyetimizi bir kat daha artırdı. Önümüzdeki süreçte kamu görevi ifa eden mesleğimizin daha ileriye gitmesi, kurumsallaşması, hayatiyetini sürdürebilmesi, karşı karşıya bulunduğu yapısal sorunları çözebilmesi için atalete düşmeden adaletten ayrılmadan var gücümüzle çalışacağız. Bu yolda bize desteklerini esirgemeyen tüm meslektaşlarıma, oy vermek için salona kadar gelen can dostlarımıza, başta Sefa Özdemir kardeşim olmak üzere yolları yutan arkadaşlarıma, gazeteden mesai arkadaşlarıma, en büyük desteğim aileme şükranlarımı arz ediyorum. Sizlerden eleştiri öneri ve dua bekliyorum.Selam ve sevgilerimle..." Dedi.

Kaynak : Murat Ürtekin