info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4747
Dolar Satış
:
32.5332
Euro Alış
:
34.8231
Euro Satış
:
34.8859
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Define Arayan 2 Arkadaştan 15 Gündür Haber Alınamıyor

Hafta içi yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programında herkesi dehşete düşüren bir olayla karşılaşıldı.

Palu ailesindeki gibi dini inançları kullanarak para kazanmaya çalışan şarlatan Nur Ahmet Pehlivan'ın, iki arkadaşı Silivri'de bir evin altında Hz. Süleyman'ın hazinesinin olduğunu söyleyerek kandırdığı ortaya çıktı. Yerin 65 metre derinliğine kadar kazı yapan Enes Uçkan ile Cemal Gülgör'den 15 gündür haber alınamıyor.

İstanbul'un Silivri Gümüşyaka Semtinde yanlarındaki 3 şahısla birlikte kiraladıkları bir villada, define çalışmasına katılan; Enes Uçkan ve Cemal Gülgör'den 16 gündür haber alınamıyor.

Define peşine gittiler, ortadan kayboldular. İstanbul'un Silivri İlçesine bağlı Gümüşyaka Semtinde 5 kişi önce villa kiraladı. Ardından kazdıkları tünelle define aradı.

Ancak 12 Mart gecesi beş defineciden ikisi yani Enes Uçkan ve Cemal Gülgör karbondioksit gazından zehirlenip göçük altında kaldı. Ancak kayıp definecilerden Enes Uçkan'ın cep telefonu, ekibin lideri Nur Ahmet Pehlivan gözaltındayken Gümüşyaka'ya 15 km uzaklıktaki Seğmen bölgesinde sinyal verdi...

AFAD EKİPLERİ DEVREYE GİRDİ!

Gümüşyaka Mahallesi'nde kiraladıkları yazlık evin bahçe kısmında kazı yapan 5 kişiden 2'sinin zehirlenerek tünel içinde mahsur kaldığı bilgisi üzerine önce itfaiye ardından AFAD ekipleri son olarak da Türkiye Taşkömürü Kurumundan 9 kişilik ekip devreye girdi…

Tam 3 yıldır tarihi eser bulmak amacıyla kazdıkları tünelde mahsur kaldığı iddia edilen kişiler için arama kurtarma çalışmaları devam ederken arama çalışmalarında bugün 16. güne girildi. Definecilerin 3 yıldır kazdıkları tünelin 6 metre derinliğinde 120 metre uzunluğunda olduğu belirtiliyor. Silivri Cumhuriyet Başsavcılığınca soruşturma başlatılırken olayla ilgili 3 kişi de gözaltına alındı...

PALU AİLESİNDEKİ GİBİ KENDİSİNİ MEHDİ İLAN ETTİ!

Ancak aralarında definecilerin lideri olduğu belirtilen Çin vatandaşı Uygur Türkü, Nur Ahmet Pehlivan'ın da olduğu 3 isim adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı... Kendisinde olağanüstü güçlerin olduğunu iddia eden Pehlivan; önce Enes Uçkan ve Cemal Gülgör'ün göçük altında kaldığını söylerken daha sonra iki çalışma arkadaşının hayatta olduğunu söyledi...

Müge Anlı stüdyosunda bugün, sözde kurtarıcı Nur Ahmet Pehlivan'ın oturduğu yerde esnaflık yapan Ali Başıdinç, geçmişte sözde mehdiyle dini sohbetler yaptığını, Pehlivan'ın anlattıklarıyla psikolojisinin bozulup, klinik boyutta tedavi gördüğünü de söyledi. Ali Bey, sözde mehdinin kendisine "Kabenin örtüsü bile bende!" şeklinde konuştuğunu öne sürdü.

Define arama sonucunda Nur Ahmet Pehlivan'la birlikte gözaltına alınan ardından adli kontrol şartıyla serbest bırakılan kişiler; Emirhan Eren ve Enes Yeşil'miş. İki kız kardeş Gülçin Eren ve Gülşah Yeşil'le evlenen bu kişilerin (bacanaklar), sözde Mehdiyle ilgili kurdukları bağlantı ortaya çıktı.

Müge Anlı canlı yayınına Kocaeli'den telefonla bağlanan izleyici, sözde Mehdinin Kocaeli'ye giderek Gülşah ve Gülçin isimli kız kardeşleri ve onların eşleri Enes ve Emirhan Beyleri kandırdıklarını söyledi.

İddiaların odağındaki Ahmet Nur Pehlivan'ın Kocaeli'ye gelerek Emirhan ve Gülçin Eren çiftini sahibi oldukları lokantaya gelip giderek çifti kandırdığını anlattı. Hem bu çifti hem de Enes ve Gülşah Yeşil çiftini Silivri'de kiralanan eve yerleştirerek Çiftlerin çevredeki insanlarla iletişim kurmasını engellediğini söyledi.

Müge Anlı ekibi, olağanüstü güçleri olduğunu söyleyerek insanları kandıran Ahmet Nur Pehlivan'ın ağabeyi ve kız kardeşleriyle iletişim kurmaya çalıştı ancak iki kardeş telefonlarını açmadı.