info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4747
Dolar Satış
:
32.5332
Euro Alış
:
34.8231
Euro Satış
:
34.8859
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Eski Hakemlerden Aydınus Yorumu

Türkiye, cumartesi akşamından bu yana hakem Fırat Aydınus u konuşuyor... FIFA Kokartlı hakemimiz Fenerbahçeli Caner Erkin e gösterdiği kırmızı kart nedeniyle yoğun tepkiler aldı. Bir dönem benzer tecrübeler edinmiş eski hakemler Aydınus un yaşadıklarını anlattı.

 

Türkiye, cumartesi akşamından bu yana hakem Fırat Aydınus'u konuşuyor... FIFA Kokartlı hakemimiz Fenerbahçeli Caner Erkin'e gösterdiği kırmızı kart nedeniyle yoğun tepkiler aldı. Konuyu bir başka boyutuyla ele aldık. Bir dönem benzer tecrübeler edinmiş eski hakemler Cem Papila, Ali Aydın ve Selçuk Dereli, Fırat Aydınus'un yaşadıklarını anlattı.
 
Eski hakemlerden 'Aydınus' yorumu
 
Cem Yayla 
arkadaşlar bence bi şeyi atlıyolar. eğer hakem olayı görüp (faul, penaltı, kart vb) yorumunu kullanıp karar verse anlarım. Ama hakem görmediği bi olayda tahmin ederek karar veriyosa art niyet ararım. o lafı caner.de söylemiş olabilirdi ama emin değilsen kart vermeyeceksin.
 
özkan öz 
hata kullara mahsuzdur lütfen sakin olalim
 
mehmet can mete 
ya siz ne saçmalıyorsunuz ? neyden bahsediyorsunuz ? bu adam her fener maçında böyle. yok elle gol atmışız yok bu olmuş . biz geçen sene galatasarayın avrupa ligleri içinde açık ara en fazla penaltı kullanan takımı olduğundan bahsediyor muyuz ?
 
Ozer Engin 
Onlarin hepsine düdügü biraktirdiniz delikanliysaniz firatada biraktirin
 
ali demir 
diğer takım taraftarları olarak şunu diyoruz bu maçı çıkarın en son hangi maçta hakem kurbanı oldunuz da bu kadar gürültü yapıyorsunuz.emre nin omuzuyla hakemi itip her ağzına geleni söyleyip kart göstermeyen hakemler luganoyu bilicayı atmayan hakemler iyi fırat hoca kötü oldu valla.
 
can emre savda 
benim anlamadığım fenerbahçeli olmayan taraftarların yorumu.. yok elle gol atılmış yok omuz vuruyormuşuz kart görmüyormuş fbli oyuncular. ben anladım ki şimdi Caner Fırat Beyden özür mü dilesin? diğer takım taraftarları ne bekliyor ne demeye çalışıyor anlamadım.
 
amin ismailov 
ben birsey merak ediyorum arkadaslar veysel evet itiraf etdi 'lan' kelimesini caner erkine ceza geleckmi?Yoksa nolucak
 
cengiz kayık 
Adalet bir gün size de lazım olabilir. Şenol GÜNEŞ
 
ali demir 
o ifadeyi faule maruz kalan oyuncunun söyleyebileceğini öngördü sanırım orada hoca..fb seyircisi oyuncusu omuz atsada kart görmediği için alışık değil böyle hakemlere tabi.açık ara türkiyenin en iyi hakemini yemeye kalkışıyosunuz biraz utanın.
 
Barış Soysal 
valla o 2 puanı fenere avans verdiler zaten elle gol atan oyuncu kimdi mehmet topal mıydı ?