info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.3091
Dolar Satış
:
32.3673
Euro Alış
:
34.6230
Euro Satış
:
34.6854
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Çorlu da polis denetimleri arttı

Çorlu İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, trafik ve asayiş kontrollerine ağırlık verdi.

Ekipler, kamyon ve otobüsler üzerinde takigraf ve emniyet kemeri uygulaması yaparken, asayiş ve önleyici hizmetler büro amirliği ekipleri ise şüpheli şahıslar üzerinde kimlik kontrolü yaptı.

Çorlu İlçe emniyet Müdürlüğü ekipleri gerçekleştirdikleri uygulamalarına aralıksız olarak devam ediyor. Şehrin giriş ve çıkışlarında trafik ekiplerinin kamyonlar ve otobüsler üzerinde gerçekleştirdikleri takigraf, emniyet kemeri, evrak kontrolü ve bozuk ışık kontrollerinde çok sayıda araç kontrolden geçiriliyor. Çorlu Bölge Trafik İstasyon Amirliği önünde İstanbul dan gelen araçlar üzerinde gerçekleştirilen takigraf kontrolünde 5 araca 265 er TL ve 3 araç sürücüsüne de emniyet kemeri takmamaktan 61 er TL trafik cezası uygulandı.
Polis ekipleri, Çorlu nun farklı noktalarında alkol, süre ihlali, takigraf, cep telefonu, kırmızı ışık ve emniyet kemeri gibi kurallar konusunda sürücüleri denetlenmeye devam ediyor. Asayiş ve Önleyici Hizmetler Büro Amirliği ekipleri de devriye görevlerini icra ederken şüpheli şahıslar ve araçlar üzerinde sorgulamalarını sürdürüyor. Genel Bilgi Toplama (GBT) sayesinde çok sayıda aranan ve yakalaması bulunan şahıs gözaltına alınarak adli mercilere sevk ediliyor.