info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4747
Dolar Satış
:
32.5332
Euro Alış
:
34.8231
Euro Satış
:
34.8859
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Kadıköyde Büyük Şok

Fenerbahçe’nin zafer için çıktığı karşılaşmada Arsenal’den fark yemesi, Şükrü Saracoğlu’nu dolduran taraftarları isyan ettirdi. Emre ve Meireles’i protesto ederken, yönetimi istifaya çağıran sarı-lacivertliler, Alex lehine tezahürat yaptı

Torku Konya yenilgisine rağmen Arsenal maçının biletlerini bir gün önceden bitirerek, Şükrü Saracoğlu Stadı’nı tamamen dolduran Fenerbahçeli taraftarlar, takımlarından zafer bekliyordu. Ancak beklentiler boşa çıktı, Kadıköy’den galibiyetle ayrılan İngiliz ekibi oldu.
 
Sarı-lacivertli taraftarlar müthiş desteklerini, Arsenal’in ikinci golüne kadar kesintisiz sürdürdü. Konuk ekibin, Ramsey’le bulduğu ikinci golden sonra ortalık karıştı, tribünlerden protestolar yükselmeye başladı.
Fenerbahçeli taraftarlar, özellikle kaptan Emre Belözoğlu ve Raul Meireles’e tepki gösterdi. Sarı-lacivertli tribünlerden, Arsenal’in üçüncü golünden sonra tepki alkışları yükseldi. Bir grup taraftar ise Alex için tezahürat yaptı. Ancak Alex için yapılan bu tezahürat, diğer tribünlerden tepki gördü.
 
Tribünden ayrıldılar
Fenerbahçeli taraftarlar, yönetim kuruluna da tepki gösterdi. Tribünlerin bir süre, “yönetim istifa” şeklinde tempo tuttuğu duyuldu.
Kadıköy’e Fenerbahçe’nin zaferini izlemek için gelen ancak büyük hayal kırıklığına uğrayan sarı-lacivertliler, Arsenal’in üçüncü golünden sonra tribünleri terk etmeye başladı. Çok sayıda taraftarın Giroud’un skoru 3-0 yapan penaltı golünün ardından tribünden ayrıldığı gözlendi.