info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4527
Dolar Satış
:
32.5111
Euro Alış
:
34.8255
Euro Satış
:
34.8882
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Malkara, Sevlievo Kardeş Şehir

Malkara’nın Kardeş Şehri Sevlievo’dan Gelen Heyet Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul’u Ziyaret Etti

Malkara’nın Bulgaristan’daki kardeş şehri Sevlievo’dan gelen heyet 13 Ağustos 2014 Çarşamba günü saat 11.00’de Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul’a makamında ziyarette bulundular.
Sevlievo Belediyesi Meclis Üyeleri Hristo Pencev, İbrahim Raşidov ve İşadamı Hüseyin Molla’nın gerçekleştirmiş olduğu ziyarette, Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul kendilerini Malkara’da görmekten dolayı duyduğu memnuniyeti ifade edip, ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek Malkara’nın tarihi ve coğrafi yapısı ile Malkara Belediyesi’nin çalışmaları ve projeleri hakkında bilgiler verdi.
Sevlievo Belediyesi Meclis Üyeleri Hristo Pencev ile İbrahim Raşidov ise Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul ile tanışmaktan dolayı mutlu olduklarını, Sevlievo Belediyesi ile Malkara Belediyesi arasındaki sosyo-kültürel ve dostluk bağının her zaman devam edeceğini belirterek çalışmalarında başarılar dilediler. Ziyaret esnasında Sevlievo Belediyesi Meclis Üyeleri Hristo Pencev ile İbrahim Raşidov yanlarında getirdikleri hediyeyi Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul’a takdim ettiler.
Ayrıca ziyarette; Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Nazif Balcı, Belediye Meclis Üyeleri Ali İhsan Uslu, Hüseyin Vasfi Güner ve Volkan Soğancılar da yer aldı.
Kaynak : Murat Ürtekin