info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4747
Dolar Satış
:
32.5332
Euro Alış
:
34.8231
Euro Satış
:
34.8859
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Tecavüz Ettiği Kıza Kürtaj Yaptırdı

Tekirdağ da yetiştirme yurdunda kalan bir kız, yurtta tecavüze uğradı. Hamile kalan kız daha sonrada kürtaj yaptırıldı.

Tekirdağ Zübeyde Hanım Kız Yetiştirme Yurdu nda meydana gelen olay şöyle gelişti: İddiaya göre 7 yıldan bu yana yurtta sözleşmeli aşçı olarak çalışan N.T., geçen yıl N.Y. ye tecavüz etti.

Olayı kimseye anlatmaması için genç kızı tehdit ettiği öne sürülen aşçı, eşini boşayıp kendisi ile evleneceğini söyledi. Kusma ve baş ağrısı şikayeti üzerine N.T. tarafından doktora götürülen kızın 3 aylık hamile olduğu tespit edildi. N.T. nin Tekirdağ Devlet Hastanesi Kadın Doğum uzmanı Dr. T.M. ile anlaştığı ve doktorun özel muayenehanesinde genç kıza kürtaj yaptırdığı öne sürüldü. 4 ay önce 18 yaşını dolduran N.Y., yurttan ayrıldı ve Milli Eğitim İl Müdürlüğü nde memur olarak işe başladı.

Aşçı tutuklandı

Genç kız önceki gün evlilik vaadini yerine getirmeyen aşçıdan şikayetçi oldu. Gözaltına alınan N.T. Kendi isteğiyle birlikte olduk. 3 aylık hamile olduğunu öğrenince kürtaj yaptırdık. Olay daha sonra kapandı. Benim bir suçum yok dedi. Polisteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen N.T., Cinsel saldırı suçlaması ile tutuklanarak Tekirdağ Kapalı Cezaevi ne konuldu. Kürtajı yapan doktor hakkında ise adli ve idari soruşturma açıldı. Tekirdağ Zübeyde Hanım Kız Yetiştirme Yurdu Müdürü Halit Koşar ise, aşçı N.T. nin tutuklandığını N.Y. nin 18 yaşını doldurduğu için yurttan ayrıldığını söyledi.