info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4527
Dolar Satış
:
32.5111
Euro Alış
:
34.8255
Euro Satış
:
34.8882
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Tekirdağ 1. Muhtarlar Çalıştayı Yapıldı

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanlığı tarafından bu gün Tekridağ Ramada otelde 1. Muhtarlar Çalıştayı yapıldı.

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Genel Sekreter ve yardımcıları başkan danışmanları, Daire başkanları ile 257 mahalle muhtarının katıldığı çalıştay da muhtarlar mahallelerinde olan sorunları dile getirme fırsatı buldular.
 
Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak yaptığı konuşmada; hizmet kervanının Saray’ın Güngörmez mahallesinden Şarköy’ün Terzi mahallesine kadar başlayacağını ve tüm mahallelere ulaştırılarak sorunların çözüleceğini belirtti.
 
Başkan Albayrak, Tekirdağ’ın en büyük sorunlarının ulaşım ve altyapı olduğunu belirterek, “Mazbatamızı almamızdan 128 gün sonra muhtarlarımızla bir araya geldik. Burada sadece sizin sorunlarınızı değil vatandaşımızın sorunlarını çözeceğiz. Hizmet kervanımızı ulaştırmak için yapacağımız altyapı ve stratejik plan konusunda vatandaşlarımızı siz bilgilendireceksiniz. TESKİ yaptığı güzel çalışmalarla vatandaşımızın su ve kanalizasyonda yaşadığı sorunları çözecektir. Yeni oluşan kadrolarımızla hizmet için sürekli muhtarlarımızla iletişim halinde olacağız. Yeni kurduğumuz Büyükşehir Belediyemiz’in tüm vatandaşlara hizmet götürmesini sağlayacağız” dedi.
 
Başkan Albayrak’ın konuşmasının ardından söz alan mahalle muhtarları ulaşım, su, kanalizasyon, çevre temizliği konusundaki sorunlarını dile getirdi.