info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4747
Dolar Satış
:
32.5332
Euro Alış
:
34.8231
Euro Satış
:
34.8859
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Galatasaray:1 - Anderlecht:1

Galatasaray, Şampiyonlar Ligi D Grubu’ndaki ilk maçta sahasında Anderlecht ile 1-1 berabere kaldı. Belçika ekibi Praet ile öne geçti. Cimbom, Burak Yılmaz’ın 90+1’de attığı golle puanı kurtardı.

Galatasaray, Şampiyonlar Ligi adıyla 22 yıldır düzenlenen organizasyonun gediklisi... Sarı-kırmızılılar 13. kez katıldığı Şampiyonlar Ligi gruplarında 2014-2015 sezonunun ilk hafta maçında Anderlecht önündeydi. 
 
Kendi evinde yani Türk Telekom Arena’da ilk kez taraftarlarının önüne çıkan Galatasaray’ın yeni teknik direktörü Cesare Prandelli, takımını 4-3-1-2 dizilişiyle sahaya sürdü.
 
Kalede Muslera’yı görevlendiren İtalyan teknik adam, savunma hattını Veysel- Chedjou-Semih-Telles dörtlüsüyle oluşturdu. Orta sahaya Melo, Selçuk ve Dzemaili’yi monte eden Prandelli, bu üçlünün önüne Sneijder’i sürdü. Galatasaray’ın çift forveti ise Pandev-Burak ikilisiydi.
 
Rakip Anderlecht ise Roef, Najar, Mbemba, Nuytinck, Deschacht, Defour, Tielemans, Praet, Acheampong, Conte, Mitrocic 11’iyle sahadaydı.
 
90+1’de Galatasaray, Burak Yılmaz ile eşitliği yakaladı. Ceza sahası dışında sol tarafta topla buluşan Chedjou rakibi Kljestan'tan sıyrıldıktan sonra son çizgiye indi; pasını penaltı noktasının sol tarafında bulunan Burak Yılmaz'a çıkardı. Burak sol ayağıyla gelişine düzgün vurup topu ağlara gönderdi.