info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4747
Dolar Satış
:
32.5332
Euro Alış
:
34.8231
Euro Satış
:
34.8859
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

En Güzel En Yeni Kurban Bayram Mesajları

Kurban Bayramı’nda sevdiklerinize, ailenize, dostlarınıza içten bir bayram mesajı mı göndermek istiyorsunuz? Bizler sizler için en güzel bayram mesajlarını derledik. İşte birbirinden güzel Kurban Bayram mesajları

Bugün Kurban Bayramı.Bayramlarda gelen mesajlar bazıları tarafından "Yine klasik mesat atmış" sözleri ile karşılansa da bazılarını mutlu etmektedir. En önemli ibadetlerimizden biri olan kurban kesmenin gereklerini yerine getirdiğimiz dini bayramlarımızdan biri olan Kurban Bayramı'nda sevdiklerimizin de bayramını kutlamak ve en güzel sözlerle onlara sürpriz yapabilirsiniz
 
Kurban Bayramı'nda tüm sevdiklerinizle bir araya gelmeniz, ulaşamadıklarınıza güzel bir mesajla kutlama ve tebriklerinizi iletmeniz için sizlere bayram mesajlarından bir derleme hazıladık.
 
İşte Bayram mesajları
 
Benim ömrümde ırmaklar vardır sularında hayallerimi yüzdürdüğüm, benim ömrümde sevdiklerim vardır bayramlar ayrı geçince üzüldüğüm. 
 
Güzellik, birlik, beraberlik dolu, her zaman bir öncekinden daha güzel ve mutlu bir gün diliyoruz. Büyüklerimizin ellerinden küçüklerimizin gözlerinden öpüyoruz.
 
Güzel Düşünceler Nefeslere Dolarsa Güzel Dualar Olur, Dua ise Yüce ALLAH'a Gider Nur Olur, Gökyüzünde Buluşan Dualarımızın nurlanması ümidiyle...
 
Dostluğu, sevgiyi ve geleceği… Aşımızı, ekmeğimizi, soframızı… Hüznümüzü, acımızı, yalnızlığımızı paylaştığımız; birlik ve beraberliğimizi, kardeşlik ve dostluğumuzu en sıcak şekilde hissedeceğimiz günler olsun.
 
Adaletin terazisi, Varlığın Yaratıcısı, Merhametin tek göstergesi Olan Yüce Yaratan ALLAH Hayırlı Dualarda Bulunan Muminlerinin Dualarını Kabul Eder.
 
Varlığı ebedi olan, merhamet sahibi, adaletli Yüce Allah kendisine dua edenleri geri çevirmez. Dualarınızın Rabbin yüce katına iletilmesine vesile olsun
 
Bir avuç dua, bir kucak sevgi, sıcak bir mesaj kapatır mesafeleri, birleştirir gönülleri, bir sıcak gülümseme, bir ufak hediye daha da yaklaştırır bizi birbirimize. Kalbiniz nur, eviniz huzur dolsun.
 
Hayır kapılarının sonuna kadar açık, kaza ve belaların bertaraf olduğu günde yaşadığınız tüm sorunları alıp götürmesi dileğiyle..
 
Bugün sevinç günü, kederleri bir yana bırakıp mutlu olalım doya doya yaşayalım. Her şeye kadir olan Yüce Allah, bizleri, doğru yoldan ve sevdiklerimizden ayırmasın!
 
Hep bir arada, sevgi dolu ve huzurlu nice günler geçirmek dileğiyle,Allah tüm inananlara nice huzurlu, bereketli günler nasip etsin.
 
Allah'ın rahmeti üzerine olsun. Sana gelen her iyilik Allah’tandır, bütün kötülükler nefsindendir. Mekanın cennet, yuvan huzurlu, kalbin Allah ile dolu olsun
 
Bayramlar berekettir,umuttur,özlemdir.Yarınlar niyettir ve duaların kabül olsun , sevdiklerin hep seninle olsun.
 
Hayır kapılarının sonuna kadar açık, kaza ve belaların bertaraf olduğu, yaşadığınız tüm sorunları alıp götürmesi dileğiyle..
 
Yüreğine damla damla umut, günlerine bin tatlı mutluluk dolsun. Sevdiklerin hep yanında olsun, yüzün ve gülün hiç solmasın. 
 
Dostluğu, sevgiyi ve geleceği.. Hüznümüzü, acımızı, yalnızlığımızı paylaştığımız; birlik ve beraberliğimizi, kardeşlik ve dostluğumuzu en sıcak şekilde hissedeceğimiz gününüzü tebrik eder, mutluluklar dilerim.
 
Kalpler vardır sevgiyi paylaşmak için, insanlar vardır yalnız kalmamak için, özel günler vardır dostluğu paylaşmak için... 
 
Gecenin güzel yüzü yüreğine dokunsun, kabuslar senden uzakta, melekler başucunda olsun, güneş öyle bir geceye doğsun ki duaların kabul olsun
 
Bir avuç dua, bir kucak sevgi, sıcak bir mesaj kapatır mesafeleri, birleştirir gönülleri, bir sıcak gülümseme, bir ufak hediye daha da yaklaştırır bizi birbirimize. 
 
Kardeşliğin doğduğu, sevgilerin birleştiği, belki durgun, belki yorgun, yine de mutlu, yine de umutlu, yine de sevgi dolu nice günlere
 
Her ilkbaharda gelinciklerin en güzel başlangıçları müjdelemesi gibi,  sana ve ailene mutluluk ve neşe getirmesi dileğimle...
 
Küskünlerin barıştığı, sevenlerin bir araya geldiği, rahmet ve şefkat dolu günler dileğiyle
 
Bugün eski zamanlara gülücükler getirsin, öyle içten öyle samimi, gözyaşlarını bile tebessüme çevirsin. 
 
Damağınızı, ruhunuzu ve çevrenizi tatlandıran, gerçekten güzel ve bereketli günler dilerim
 
*Yüreğine damla damla umut, günlerine bin tatlı mutluluk dolsun. Sevdiklerin hep yanında olsun, yüzün ve gülün hiç solmasın
 
*Kalbinize damla damla umut, yaşadığın günlere binlerce tatlı mutluluk dolup taşsın. Ailen hep yanında olsun, yüzün hiç solmasın. Daha nice günlere..
 
*Bereketiyle gelen bugün sana ve sevdiklerine bol bol huzur, mutluluk ve dirlik getirsin. Tüm güzellikler evine dolsun.
 
*Kainatın yaratıcısı ve alemlerin Rabbi yüce Allah”a sonsuz şükürler olsun  bolluğuyla gelsin, tüm insanlık için hayırlara vesile olsun. 
 
*Güzel yarınların başlangıcı olan bugün, bütün dualarımızın kabul olmasını diler nefsimizin güçlenmesini, yüreğimizin bedenimize ilham vermesini temenni ederim.
 
*Benim hayatımda nehirler vardır sularında hayallerimi yüzdürdüğüm, benim hayatımda sevdiklerim vardır ayrı geçirince üzüldüğüm. En kısa zamanda görüşmek üzere..
 
*Varlığı ebedi olan, merhamet sahibi, adaletli Yüce Allah kendisine dua edenleri geri çevirmez. Dualarınızın Rabbin yüce katına iletilmesine vesile olsun
 
*Kestiğiniz kurbanlar kabul olsun.. İyi niyetle başladığımız her gün sevdikleriniz hep sizinle olsun.
 
*Hayırlara vesile olmasını dilediğimiz zamanlardan birini daha yaşıyoruz. Bugün berhudar olma günüdür. Bizleri yaratan Allah’a binlerce kez şükürler olsun.
 
*Tasalar sevince, hüzünler neşeye dönüşüyor. En güzel anıları birlikte paylaşabileceğimiz zamanlara..
 
*Bin damla serilsin yüreğine, Bin mutluluk dolsun gönlüne, Bütün hayallerin gerçek olsun, Duaların kabul olsun. 
 
*Taptaze bir güneş doğdu bugün. O güneş hep senin ve sevdiklerin için parlasın. Işıl ışıl günler bizimle olsun.
 
 
*Ellerimi kaldırıp dua ediyorum.  Gönüllerin bir olduğu bugün Rabbimiz bizleri sevdiklerimizden ve doğru yoldan ayırmasın.
 
*En kısa zamanda bereketli sofralarda görüşmek dileğiyle. Bugününün sevinç içinde geçmesini temenni eder, hayırlara vesile olmasını arzu ederim.