info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4747
Dolar Satış
:
32.5332
Euro Alış
:
34.8231
Euro Satış
:
34.8859
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Malkara Belediyesi Kurtuluş Etkinlikleri

Malkara Belediyesi’nin 14 Kasım Malkara’nın Kurtuluşu sebebiyle düzenlediği etkinlikler 14 Haziran 2014 Cuma akşamı 19.00 – 23.30 saatleri arasında Atatürk Anıtı önünde gerçekleştirildi.

Atatürk Anıtı önünden başlanıp karakol önü, Şehitlik, Künkçeşme ve İsmet İnönü Caddelerinden geçilerek tekrar Atatürk Anıtı önünde son bulan Fener Alayı ile başlayan etkinlikler hava muhalefetine rağmen büyük ilgi gördü.
 
Etkinliklere Cumhuriyet Halk Partisi Tekirdağ Milletvekilleri Faik Öztrak ile Emre Köprülü, Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Münür Karaevli, Siyasi Parti Başkanları, Belediye Meclis Üyeleri, basın mensupları ve çok sayıda vatandaş katıldı. 
 
Sunuculuğunu Malkara Belediyesi Basın ve Halkla İlişkiler Birimi Sorumlusu Cem Çurlu'nun yaptığı konser programı ise Edirne Belediye Bandosu'nun çaldıkları ve seslendirdikleri marş ve şarkılarla başladı. Bando Şefi Süleyman Uysal önderliğinde sahnede yer alan Edirne Belediye Bandosunun ardından program, gitarda grubun solisti Cihan İşli, davulda Ulaş Aydemir, flütte Doğuş Karagöz, basgitarda İbrahim Danışman'dan oluşan Tekirdağ Güzel Sanatlar Lisesi öğrencilerinin kurduğu Son Perde Grubu'nun sahne almasıyla devam etti. Son Perde Grubu'nun sergiledikleri başarılı performansın ardından “Herkes Aynı Hayatta”, “Hâkim Bey” ve “Acıyı Sevmek Olur Mu?” gibi şarkılarıyla tanınan Mehmet Erdem sahneye çıkarak konseri izleyenlere unutulmaz bir gece yaşattı.
 
Programda gecenin anısına Tekirdağ Milletvekili Emre Köprülü ile Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul Mehmet Erdem’e hediye ve çiçeklerini takdim ederken, Belediye Başkan Yardımcısı Bahaettin Cömert Son Perde Grubu adına grubunun Malkaralı üyesi Ulaş Aydemir’e ve Belediye Başkan Yardımcısı Celal Yılmaz ise Edirne Belediye Bandosu adına Bando Şefi Süleyman Uysal'a çiçek takdim ettiler.
 
Malkaralıların yoğun ilgi gösterdiği konserlerde Tekirdağ Milletvekili Emre Köprülü, Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul, Belediye Başkan Yardımcıları Bahaettin Cömert ve Celal Yılmaz çiçek takdimi esnasında yapmış oldukları konuşmalarda hava muhalefetine rağmen Atatürk Anıtı önünü doldurup konsere katılan vatandaşlara teşekkür ettiler.
 
Malkara Belediyesi'nin 14 Kasım Malkara'nın Kurtuluşu sebebiyle düzenlediği Konser programı, Mehmet Erdem’in seslendirdiği birbirinden güzel şarkıların ardından son buldu.