info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4747
Dolar Satış
:
32.5332
Euro Alış
:
34.8231
Euro Satış
:
34.8859
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Konyaspor - Galatasaray Maç Kadroları Belli Oldu

Süper Lig’in merak beklenen Torku Konyaspor Galatasaray maçı bugün Konya Büyükşehir Torku Arena’da oynanacak. Galatasaray’ın ilk 11’i belli oldu. Hamza Hamzaoğlu son iki haftada ilk 11’de forma verdiği Bruma’yı yedek soyundurdu.

Spor Toto Süper Lig'in 13. hafta mücadelesinde Torku Konyaspor evinde Galatasaray'ı konuk ediyor. Maç ne zaman, saat kaçta hangi kanalda detaylar haberimizde..
 
Konya Büyükşehir Torku Arena'da saat 19.00'da başlayacak karşılaşmada Süper Lig'de ikinci sırada bulunan Galatasaray, bu sezon sahasında maç kaybetmeyen yeşil-beyazlı takım karşısından galibiyetle ayrılarak zirve yarışını sürdürmeyi hedefliyor.
 
İki takım arasında geride kalan 26 lig maçından 20'sini Galatasaray, 2'sini Konyaspor kazandı, 4 karşılaşma da berabere sonuçlandı. Sarı-kırmızılıların 53 golüne, yeşil-beyazlılar 16 golle yanıt verebildi. Geçen sezon İstanbul'da yapılan maçı Galatasaray 2-1 kazandı, Konya'daki randevu golsüz bitti.
 
Torku Konyaspor'un ilk 11'i
 
Belec, Tolga, Selim, M.Uslu, Kokalovic, Ali C., Uğur, Ömer Ali, Hleb, Hasan Kabze, Rangelov
 
Galatasaray'ın ilk 11'i
 
Muslera, Sabri, Semih, Chedjou, Telles, Selçuk, Melo, Emre Çolak, Sneijder, Umut Bulut, Burak Yılmaz
 
MAÇ BİLGİLERİ
 
13 Aralık 2014 Cumartesi
Maç: Torku Konyaspor Galatasaray
Saat: 19.00
Stat: Konya Büyükşehir Torku Arena Stadyumu
Hakem: Süleyman Abay
 
 
TORKU KONYASPOR EVİNDE KAYBETMİYOR
 
Torku Konyaspor, Süper Lig'de bu sezon sahasında oynadığı 6 karşılaşmada da rakiplerine yenilmedi. Yeşil-beyazlı ekip, Konya Büyükşehir Torku Arena'da oynadığı 6 maçtan 4 galibiyet ve 2 beraberlikle ayrıldı. Sahasındaki maçlarda rakiplerine 8 gol atan Torku Konyaspor, kalesinde ise sadece bir gol gördü ve bu sezon evinde en az gol yiyen ekip olarak dikkati çekti.
 
4 FUTBOLCU CEZA SINIRINDA
 
Galatasaray'da Torku Konyaspor maçı öncesi 4 futbolcu sarı kart ceza sınırında bulunuyor. Sarı-kırmızılı ekipte üçer sarı kartlları bulunan Selçuk İnan, Burak Yılmaz, Semih Kaya ve Yekta Kurtuluş, yarınki mücadelede kart görmeleri durumunda 14. haftadaki Mersin İdman Yurdu maçında forma giyemeyecek.
 
LİGDE 27. RANDEVU
 
Galatasaray ile Torku Konyaspor, yarın yapılacak maçla lig tarihinde 27. kez karşı karşıya gelecek. İki takım arasında geride kalan 26 lig maçından 20'sini Galatasaray, 2'sini Konyaspor kazandı, 4 karşılaşma da berabere sonuçlandı.
 
Sarı-kırmızılıların 53 golüne, yeşil-beyazlılar 16 golle yanıt verebildi. Geçen sezon İstanbul'da yapılan maçı Galatasaray 2-1 kazandı, Konya'daki randevu golsüz bitti.
 
KONYASPOR 15 MAÇTIR GALİBİYETE HASRET
 
Torku Konyaspor, Galatasaray'ı ligde 15 maçtır yenemiyor. Sarı-kırmızılı ekip karşısında ligdeki son galibiyetini 2003-2004 sezonunun ilk yarısında evindeki maçta 1-0'lık sonuçla alan Torku Konyaspor, rakibiyle daha sonra yaptığı 15 karşılaşmadan 12'sini yitirdi, 3'ünde berabere kaldı, hiç galip gelemedi.