info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4527
Dolar Satış
:
32.5111
Euro Alış
:
34.8255
Euro Satış
:
34.8882
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Kartaldan Tek Atış

Kara Kartal koltuğu kaptırmadı! Avrupa’da ve Kupa’da da lider olan siyah beyazlılar, maç eksiğiyle Lig üçüncüsü olarak çıktığı Antep deplasmanında Oğuzhan’ın tek golüyle 1-0 kazanmayı bildi.

Kara Kartal koltuğu kaptırmadı! Avrupa'da ve Kupa'da da lider olan siyah beyazlılar, maç eksiğiyle Lig üçüncüsü olarak çıktığı Antep deplasmanında Oğuzhan'ın tek golüyle 1-0 kazanmayı bildi. 6 eksikle çıktığı maçtan 3 puan çıkaran Kara Kartallar böylece Süper Lig liderliğini de Galatasaray'dan geri aldı.
 
Beşiktaş koltuğa doymuyor! Avrupa Ligi ve Türkiye Kupası'nda liderlik yaşayan Kara Kartallar, Süper Lig'in zirvesini de kaptırmadı! 6 eksikle gittikleri Gaziantep'te Oğuzhan'ın tek golüyle 3 puanı alan Bilic'in talebeleri, maz fazlasıyla lider olan Galatasaray'dan emaneti geri aldı.
 
Spor Toto Süper Lig'de haftaya lider giren Beşiktaş, 6 eksikle Gaziantepspor deplasmanına çıktı.
 
Siyah beyazlılarda sakatlıkları süren Demba Ba, Mustafa Pektemek, Veli, Sivok, Cenk Gönen ve Uğur Boral'in yokluğunda Bilic ilk 11'i Tolga, Serdar, Franco, Atınç, Motta, Oğuzhan, Atiba, Gökhan, Sosa, Olcay ve Cenk Tosun'dan oluşturdu.
 
Ligde 3 haftadır puan alamayan, hatta golü bile atamayan ev sahibi ekip ise tıpkı rakibi gibi eksik bir kadroyla yerini aldı. Okan Buruk'un talebeleri sahaya Karcemarskas, Barış, Elyasa, Arokoyo, Şenol, Erdem, Chico, Mustafa, Oğulcan, Gökhan, Chibuike 11'iyle çıktı.
 
Beşiktaş deplasmanda olmasına rağmen maça istediği gibi başladı. Ancak ilerleyen dakikalarda Gaziantepspor tutukluğunu üzerinden atarak rakip kaleye yüklenmeye başladı. Arcak maça iyi başlayan Beşiktaş da sonradan açılan Gaziantepspor da fazla net bir pozisyona giremedi.
 
Maçın daha ilk dakikasında sol kanatta topla buluşan Ramon Motta'nun ortasına arka direkte Jose Sosa dokunamadı ve top oyun alanının dışına çıktı.
   
GAZİANTEPSPOR: 0 - BEŞİKTAŞ: 1
Stat: Kamil Ocak
Hakemler: Çağatay Şahan, Mustafa Emre Eyisoy, Mehmet Cem Hanoğlu
Gazianteppor: Karcemarskas, Elyasa Süme, Şenol Can, Erdem Şen, Arokoyo (Dk.72 Costly), Oğulcan Çağlayan (Dk. 77 İbrahim Akın), Mustafa Durak (Dk. 64 Serhan Yılmaz), Gökhan Süzen, Chico, Barış Yardımcı, Chibuike 
Beşiktaş: Tolga Zengin, Serdar Kurtuluş, Franco, Atınç Nukan, Motta (Dk.65 İsmail Köybaşı), Hutchinson, Sosa, Gökhan Töre, Oğuzhan Özyakup (Dk. 64 Kerim Koyunlu), Olcay Şahan (Dk.77 Necip Uysal), Cenk Tosun 
Gol: Dk. 64 Oğuzhan Özyakup (Beşiktaş)
Sarı kartlar: Dk. 27 Chico, Dk. 38 Elyasa Süme, Dk. 63. Chibuike, Dk. 79 Erdem Şen (Gaziantepspor), Dk. 40 Serdar Kurtuluş, Dk. 80 Atınç Nukan, Dk. 85 Sosa, Dk. 90 Tolga Zengin (Beşiktaş)