info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4747
Dolar Satış
:
32.5332
Euro Alış
:
34.8231
Euro Satış
:
34.8859
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Kapalı Pazar Yeri Çalışmaları Devam Ediyor

Kırklareli Belediye Başkanı Mehmet S. Kesimoğlu’nun seçim sürecinde, Kırklareli’ne kazandırmak istediklerini söylediği 5 projeden biri olan ‘’Kapalı Pazar Yeri’’ için çalışmalar devam ediyor.

20 dönümlük Süpürgeciler Sitesi üzerine yapılması planlanan Pazar Yeri için proje sunumları gerçekleştirildiğini ifade eden Kesimoğlu, Kırklareli’ne yakışır bir ‘’Kapalı Pazar Yeri’’ kazandıracaklarını söyledi.
 
 
Kesimoğlu’’ Süpürgeciler Sitesi bölgesinde bulunan 20 dönümlük araziye Kapalı Pazar Yeri’ni yapmak için çalışmalarımızı sürdürüyor. Firmalar bizlere proje sunumlarını gerçekleştiriyorlar. Bizde bu projeleri değerlendiriyoruz. Amacımız, vatandaşlarımızın rahatça kullanabileceği bir Pazar yeri yapmak. Hedefimiz, Kapalı Pazar Yeri’nin alt katının tamamını otopark yapmak. Bunun üzerine de kapalı Pazar yerini inşa etmek. Kapalı Pazar yerinin dışa bakan bölümlerini dükkan yapmayı planlıyoruz. Vatandaşımız, otoparka aracını park ettikten sonra yürüyen merdivenlerle kapalı pazar yerine  ulaşacak. Burada alışverişini yaptıktan sonra yine pazar alışverişi ile aracına kadar rahatça gidebilecek. Vatandaşımızın yorulmadığı kolayca alışverişini yapabileceği bir yer yapacağız. Tozdan, fırtınadan, çamurdan etkilenmeden hem vatandaşımız hem de pazarcı esnafımız sağlıklı koşullarda işlemlerini gerçekleştirecekler. Kapalı Pazar Yeri ciddi ve önemli maliyet isteyen bir proje. Eğer imkanlarımız el verirse. Kapalı Pazar Yeri’nin üst bölümünü de çok amaçlı bir yer haline getirmek istiyoruz. Bu projemizi hayata geçirmenin kararlılığı içerisinde sağlam adımlar atıyoruz’’ ifadelerine yer verdi.
Kaynak : Trakya Haberleri