info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4527
Dolar Satış
:
32.5111
Euro Alış
:
34.8255
Euro Satış
:
34.8882
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Muratlı’nın Yeni Kaymakamı Erkan Çapar Oldu

Muratlı’nın Yeni Kaymakamı Erkan Çapar Oldu

Muratlı Kaymakamı Mahmut Hersanlıoğlu'nun Hatay'a geçici vali yardımcısı olarak tayin olmasıyla birlikte,Muratlı'nın yeni Kaymakamı Erkan Çapar oldu. 
ERKAN ÇAPAR KİMDİR;
 
1973 yılında Kayseri’nin Pınarbaşı ilçesinde doğmuştur. İlk ve Orta öğrenimini Kayseri’de, yüksek öğrenimini Uludağ Üniversitesi İ.İ.B.F.’de tamamlamıştır. 1999 yılında açılan Kaymakam Adaylığı sınavını kazanmasının ardından, 29 Mayıs 2000 tarihinde Nevşehir Kaymakam Adayı olarak mülki idare amirliği mesleğine adım atmıştır. Kaymakam Adaylığı süresince Konya/Taşkent ve Adana/Tufanbeyli ilçelerinde Kaymakam Vekilliği yapmıştır. 2003 yılında asil Kaymakam olarak Manisa İli Köprübaşı ilçesine atanmıştır. Daha sonra sırası ile Mardin/Dargeçit, Bingöl/Karlıova, Kırklareli/Pınarhisar Kaymakamlıkları görevinde bulunmuş, 2008 yılında da Kilis Vali Yardımcılığı’na atanmıştır.
           
2001 – 2002 yıllarında İngiltere’de East Anglia Üniversitesi’nde ve Milli Güvenlik Akademisi’nde Kamu Diplomasisi eğitimi almıştır. Bunun yanında Kolluk Yönetimi, Sınır Yönetimi ve Afet Yönetimi konularında çeşitli eğitimlere katılmıştır. 7 Ağustos 2012 tarihli Resmi Gazetede yayımlanan Kararname ile Karabük Valiliği Vali Yardımcılığı görevine atanmıştır. “Türkiye’de İç Güvenlik Yönetimi ve Terörle Mücadele” isimli yayınlanmış bir kitabı bulunmaktadır. 2015 yılındaki kararname ile Muratlı Kaymakamı olarak tayin edilmiştir.
Kaynak : Murat Ürtekin