info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4527
Dolar Satış
:
32.5111
Euro Alış
:
34.8255
Euro Satış
:
34.8882
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Büyükşehir Belediyesi’nden Personele İş Güvenliği Eğitimi

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanlığınca düzenlenen 6331 Sayılı İş Güvenliği Kanunu gereği zorunlu olan İş Güvenliği Temel Eğitimlerinin ilk turu Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Kültür Merkezinde yapıldı.

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak eğitim programında yaptığı açılış konuşmasında, “Büyükşehir Belediyesi olarak personelimiz adına bu tür eğitimleri düzenliyoruz ve önemsiyoruz. İş güvenliği ile ilgili detaylar uzmanlar tarafından personelimize ayrıntılı bir şekilde anlatılacak. Eğitime katılan personellerimizin iyi bir program geçirmesini diliyorum.
 
Büyükşehir Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanı Hikmet Erzincan da konuşmasında, İş Sağlığı ve İş Güvenliği konusunda personeli bilgilendirme adına tüm bilgilerin etap etap paylaşılacağını ifade etti.
 
Eğitim programında İş Güvenliği Uzmanı Hatice Erbil, 6331 Sayılı İş Sağlığı ve Güvenliği konusunda personele sunum eşliğinde bilgiler verdi. Ülkemizde İş Sağlığı ve İş Güvenliği, Çalışanların ve İşverenlerin Yasal Hak ve Sorumlulukları, İş Kazası ve Meslek Hastalıkları, İş Sağlığı ve İş Güvenliğinde Risk Etmenleri, Acil Durumlar ile benzeri birçok konudaki bilgiler İş Güvenliği Uzmanı Hatice Erbil tarafından eğitime katılan personel ile paylaşıldı.