info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4527
Dolar Satış
:
32.5111
Euro Alış
:
34.8255
Euro Satış
:
34.8882
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Başkan Albayrak’ın 30 Ağustos Zafer Bayramı Kutlama Mesajı

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, 30 Ağustos Zafer Bayramı münasebetiyle bir kutlama mesajı yayınladı, Başkan Albayrak mesajında şu ifadelere yer verdi:

Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk komutasında, milletimizin azim ve kararlılığı ile kazanılan Kurtuluş Destanımızın zaferle taçlandırıldığı 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı kutlamanın heyecanı ve mutluluğunu yaşıyoruz.
 
Türk tarihinin dönüm noktalarından biri olan 30 Ağustos, bağımsızlık mücadelemizin simgesi olmuştur. Yüce milletimiz, ülkemizi parçalamak ve milletimizi esaret altına almak isteyen güçlere karşı eşi benzeri olmayan bir direniş mücadelesi vermiş, “Ya İstiklal Ya Ölüm” ruhuyla büyük bir zafer kazanmıştır. Büyük zaferimizi bütün dünyaya kabul ettiren Türk ulusu, Atatürk’ün önderliğinde yeni Türk Devleti’nin doğuşunu da müjdelemiştir.
 
Bu duygu ve düşüncelerle, başta Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere İstiklal Savaşımızın tüm kahramanlarını, aziz şehitlerimizi ve gazilerimizi saygı ve minnetle anıyor, büyük Türk milletinin 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı kutluyorum.