info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4747
Dolar Satış
:
32.5332
Euro Alış
:
34.8231
Euro Satış
:
34.8859
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Ahmet Aygün den İlçe Teşkilatlarına Ziyaret

AK Parti nin Tekirdağ da en güçlü milletvekili aday adaylarından olan Tekirdağ Belediyesi eski Başkanı Ahmet Aygün, geçtiğimiz Pazar günü düzenlenen temayül yoklamasının ardından AK Partili İlçe Teşkilatlarını ziyaret ederek desteklerinden ötürü teşekkür etti.

AK Parti İl Teşkilatı'nın düzenlediği milletvekili aday adaylığı tanıtım programlarına umre ziyareti dolayısıyla katılamayan Ahmet Aygün temayül yoklamasının ardından İlçe teşkilatlarına teşekkür ziyaretinde bulundu.

Aday adaylığını açıkladığı gün kutsal topraklara gittiğini, temayül yoklamasının yapıldığı gün Tekirdağ'a ayak bastığını belirten Ahmet Aygün, "Temayül benim için başarılı geçti. Farklı ilçe ve beldeleri temsil eden 6 sandıktan da şahsıma önemli destekler geldi. AK Parti'ye gönül vermiş teşkilatta görevli arkadaşlarımızın temayül yoklamasında bize gösterdiği bu ilgiye teşekkür etmek amacıyla ilçe teşkilatlarımıza ziyaretler gerçekleştirdik." diye konuştu.

Ahmet Aygün, ziyaretlerde ilçe teşkilatlarının kendisine gösterdiği ilgi ve desteğe vurgu yaparak, "Millete hizmet için çıktığımız bu yolda bu heyecana, bu coşkuya destek veren, bizimle beraber olan, gönlünü ve heyecanını bizimle paylaşan tüm teşkilat mensubu arkadaşlarımıza şükranlarımı sunuyorum." şeklinde konuştu.