info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4527
Dolar Satış
:
32.5111
Euro Alış
:
34.8255
Euro Satış
:
34.8882
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Topçu, Seçim Çalışmalarını Tekirdağ dan Başlattı

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Yalçın Topçu, "İsrail, OECD ye girmek için onaltı yıldır kapı kapı dolaşıyordu, Başbakan orada "One Minute" dedi İsrail OECD ülkeleri arasına girdi. Şimdi de gitti Fransa da parlementere, siz Türkiye ye Fransız kalmışsınız dedi. Başbakan ın siz Fransızsınız demesi Libyalıların öldürülmesine engel değil." dedi.

BBP Genel Başkanı Topçu, seçim çalışmalarını Tekirdağ'dan başlattı.

Topçu, 'Türkiye Buluşması' sloganıyla Tekirdağ'a gelerek partililerle beraber, önce esnaf ziyareti yaptı daha sonra Tekirdağ Belediyesi Kültür Merkezi'ne geçti. Toplantıya Genel Başkan Yalçın Topçu ve beraberinde Genel Başkan Yardımcısı Osman Tüfekçi, İstanbul İl Başkanı Bayram Karakan, MKYK Üyesi Seçim İşleri Başkan Yardımcısı Yahya Öztürk, Trakya aday adayları ve partililer katıldı.

"İSRAİL, TAYYİP BEY'İN ONE MINUTE DEMESİNDEN SONRA OECD'YE GİRMİŞTİR"
Toplantıda, Kur'anı-Kerim okunmasının ardından Merhum Muhsin Yazıcıoğlu'nun hayatından kesitler içeren slayt gösterimi yapıldı. Muhsin Yazıcıoğlu'nun çerçeveli ve etrafı güllerle donatılmış portresinin protokoldeki koltuğa konulması dikkat çekti.

Kürsüye gelen BBP Genel Başkanı Yalçın Topçu, şunları ifade etti: "İsrail, Ekonomik İşbirliği Kalkınma Teşkilatı (OECD)'na girmek için onaltı yıldır kapı kapı dolaşıyordu, Başbakan, orada "One Minute" dedi, İsrail OECD ülkeleri arasına girdi, bunu bir tek biz dillendirdik ve kınıyoruz, şimdide gitti Fransa'da parlamentere 'siz Türkiye'ye Fransız kalmışsınız' dedi. Başbakan'ın siz Fransız'sınız demesi Libyalıların öldürülmesine engel değil, Libyalılara Haçlı Seferi ilan edenler bu fikrinden vaz geçmiş değiller ve Başbakan, orada iç Siyaset'le ilgili tuhaf şeyler söyledi.

Başbakan, seçim barajını benim milletim isterse düşer dedi. Buradan, ben de Tekirdağ'dan hatırlatayım. Sayın Başbakan, senin partin zaten hiçbir şeyi getirmedi, senin partin bölücü terörü dağdan şehre indirdi, senin partin bu ülkede ekonomik terörü ile 4 kişilik bir Aileyi 900 TL ile açlık sınırına getirdi, senin partin bu ülkede, üç yaşında, beş yaşında, on yaşındaki, kadınımız, kızımız ırzına geçilip kesilip öldürüldü, senin partin Avrupa Birliği uyum yasalarıyla idamı yürürlükten kaldırdı, senin partin bunları yaptı."

Partililer tarafından sık sık sözleri alkışlarla ve tekbirlerle kesilen

Topçu, konuşmasını sonlandırırken, toplantı, Tekirdağ İl Başkanı Hüseyin Çelik'in milletvekili aday adaylarını basına ve partililere takdim etmesiyle son buldu.