info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4747
Dolar Satış
:
32.5332
Euro Alış
:
34.8231
Euro Satış
:
34.8859
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Tefsad 1. Uluslararası Fotoğraf Günleri Başladı

Sergiler 14-20 Kasım 2011 tarihleri arasında 24 farklı yerde gösterime sunulacak.

Tekirdağ Fotoğraf Sanatı Derneği TEFSAD ile Tekirdağ Belediye Başkanlığınca ortaklaşa düzenlenen 1. Uluslar arası Tekirdağ Fotoğraf Günleri Namık Kemal Üniversitesi Piramit salonda açılış kokteyli ile başladı.

Vali Yardımcısı Mustafa Masatlı ile Tekirdağ Belediye Başkanı Op.Dr.Adem Dalgıç, Doç. Dr. Rüya Yılmaz, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. İhsan Soysal, Prof. Dr. Burhan Aslan, Belediye Gençlik Spor Kulübü Başkanı Ali Kılıç,  Belediye Meclis Üyeleri ve bazı daire Müdürlerinin de katıldığı törende konuşan Dernek Başkanı Meliha Elitaş, kendilerine destek veren herkese teşekkür etti.

Tekirdağ'ın tanıtımına büyük önem verdiklerini belirten Tekirdağ Belediye Başkanı Adem Dalgıç da "Sanata ve Sanatçıya önem veren bir belediyemiz var. Geçtiğimiz yıl konservatuar kurduk, sanatçılardan çok büyük destek gördük. Bundan sonra da her zaman sanatçının yanında olacağız. Fotoğrafçılığa olan ilgi de her geçen gün  artıyor. Tekirdağ'ın gelişimine büyük katkı sağlayacak olan bu sergilerin hayırlı olmasını diliyorum" dedi.  Fotoğraf Günlerine katkıda bulunan kurum ve kuruluşlar ile sanatçılara teşekkür belgesi verildi.

"Önce İnsan" temasını işleyen, Bulgaristan, İtalya, Fransa, Belçika ve ABD'den yabancı ve yerli 150 civarında sanatçının 800  fotoğrafından oluşan  sergiler 14-20 Kasım 2011 tarihleri arasında 24 farklı yerde gösterime sunulacak.  Ayrıca hafta boyunca çeşitli konferanslar, paneller ve fotoğraf gösterileri de gerçekleştirilecek.