info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4527
Dolar Satış
:
32.5111
Euro Alış
:
34.8255
Euro Satış
:
34.8882
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Zorla Beşiktaş

Amatör Niğde Belediyespor ile karşılaşan, yedek ağırlıklı Beşiktaş, 1. dakikada Kadir ile öne geçti, durdu. 55’te Hilbert’in kendi kalesine attığı gol, ev sahibini umutlandırdı. Ancak 63’te Ersan Gülüm’ün kafası, Kartal’ı tura taşıdı

 

Ziraat Türkiye Kupası’nda, Bölgesel Amatör Ligi’nde mücadele eden Niğde Belediye ile karşılaşan Beşiktaş, zayıf rakibi karşısında çok kötü oynamasına rağmen tecrübesiyle maçı kazanmasını bildi.
 
Siyah -beyazlı takım,Niğde Belediyespor karşısında 1. dakikada Kadir Arı ile 1-0 öne geçse de, kalan dakikalarda adeta ecel terleri döktü.
İlk yarıda 9. dakikada ev sahibi takımdan Serdar’ın çektiği sert şutla kalesindeki ilk tehlikeyi yaşayan Beşiktaş, ilk 45 dakika boyunca rakibine çok az üstünlük kurabildi. Niğde Belediyespor’da kaleci
 
Asım, Beşiktaş’ın gol arayışlarına doğru yerde bulunarak engel olurken, Beşiktaş kalecisi Cenk’in ise Hilbert’in 54’te kendi kalesinde attığı golde pek yapacak bir şeyi yoktu.
 
Beraberlik golünden sonra tribünlerin desteğini arkasına alan Niğde Belediyespor, ikinci golü aradığı sırada Ersan’ın 63. dakikada kafa golüyle derin bir sessizliğe büründü. Bu dakikadan sonra farkı açmayı amaçlayan Beşiktaş’ta, Hasan Türk’ün 81. dakikadaki şutu direkte patladı. Kalan dakikalarda her iki takım açık futbol oynamaları nedeniyle maçın sonlarına doğru çok net gol pozisyonları yakaladı. Oyuna sonradan giren Rıdvan’ın 90.dakikada Hilbert’in ise uzatmalarda çektikleri şutları direkten dönünce maç 2-1 Beşiktaş’ın galibiyetiyle sona erdi.