info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4527
Dolar Satış
:
32.5111
Euro Alış
:
34.8255
Euro Satış
:
34.8882
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Angelina Jolie 7’nci Kez Anne Oluyor

3’ü evlatlık 6 çocuğa sahip olan Angelina Jolie biyolojik olarak artık doğuramayabilir ama 7’nci çocuğa anne olmaya hazırlanıyor! Çiftin Suriye’den bir çocuğu evlatlık alacağı açıklandı.

Dünyanın en ünlü çiftlerinden Angelina Jolie ile Brad Pitt’in bir çocuk daha evlat edinecekleri açıklandı. Çiftin, Hatay Altınözü’ndeki bir sığınmacı kampındaki iki yaşındaki Musa adlı bir çocuğu evlat edineceği iddia edilmişti. Fakat Jolie, sağlık sorunları nedeniyle evlatlık işini askıya almıştı.
 
Erkek değil, kız olacak
 
Kanser tehlikesiyle 2013 yılında iki göğsünü aldıran jolie, geçen ayda yumurtalıklarını ve Fallopian tüplerini aldırdı. İngiliz Daily Mail gazetesi, ünlü çifte yakın bir kaynağa dayandırdığı haberinde Angelina Jolie’nin Suriye’deki savaş nedeniyle öksüz ve yetim kalan çocuklar için birçok kez gözyaşlarına boğulduğunu ve artık sağlık problemlerini çözdüğü için eşi Brad Pitt ile birlikte bölgeden bir çocuk evlat edinmeye hazır olduğuna karar verdiğini söyledi. Jolie- Pitt çiftinin Suriye’den evlat edecek çocuğun erkek değil kız olacağı belirtildi.