info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.3091
Dolar Satış
:
32.3673
Euro Alış
:
34.6230
Euro Satış
:
34.6854
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Popçu İrem Derici, Önceki Gün Yalıkavak La Plaj’da Sahne Aldı

Sahne öncesi basın mensuplarının karşısına çıkan ünlü şarkıcı, iş hayatından aşk hayatına birçok soruya yanıt verdi.

İş günlerinde tatil moduna giremediğini belirterek sözlerine başlayan İrem Derici, “Henüz denize giremedim. İş günleri denize gir, kurulan, hazırlan zor oluyor” diyerek ilginç bir yaklaşımda bulundu. 

Verdiği kilolarla dikkat çeken Derici, “ Şimdiye kadar 12-13 kilo verdim. Hedefinin 3-4 kilo daha vermek. En güzel yıllarımı külfet kiloyla geçirmek istemedim. 42 bedenden 36-34 arası bedene indim. Kimi kıyafetlerimi daralttım, daraltamadıklarımı ihtiyacı olanlara verdim. Hediye ettim” dedi. 

Sahne kıyafeti 90`lı yıllara benzetilen Derici, Çelik bandanası bu. Çok severim böyle bandanayı. 90`lar müziğini getirdi derler şimdi. Haşa… sadece seviyorum böyle giyinmeyi diye konuştu. Sürekli neşeyi tavırlarıyla objektiflere yansıyan Derici, “ Sizi en çok ne ve ya kim güldürüyor? ” sorusuna “ Kendime gülüyorum. İki gün içerisinde iki kere düştüm. Bir merdivenlerden yuvarlandım, bir de banyoda ıslak yere bastım, pat diye düştüm. Düşene gülünür. Ben de kendime gülüyorum ” diye cevap verdi. Asıl korkusunun sahnede düşmek olduğunu itiraf eden şarkıcı, “ Bugün düşersem aramızda kalmayacak. 80 milyon izleyecek ” diyerek korkusunu yansıttı.

Başarılı şarkıcı oyunculuk yapmayı düşünüp düşünmediği sorusuna ise, “ Öyle planlar düşünüp yapmıyorum. Hayat bana güzel fırsatlar sunuyor. Şuan Rising Star`da harika bir şey yaşıyorum. 3 haftada aile gibi olduk. Oyunculukta bir eğitimim yok. Bir şekilde bir kapı açılırsa denemek isterim ” şeklinde cevap verdi.

Rising Star programında jüri üyesi Yılmaz Morgül`e ‘Yılmaz` dediği için zaman zaman eleştiri aldığını belirten İrem Derici, “ Aramızda yaş farkı var ama Yılmaz dememi kendisi istedi ” diyerek eleştirilere açıklık getirdi. Yılmaz Morgül`ün programda taktığı gözlüklere hasta olduğunu söyleyen popçu, “ Sözünü aldım bana da tasarlayacak. Yılmaz eşi benzeri olmayan, müthiş bir insan, karakter” diyerek övgüler yağdırdı. 

Son alarak aşk yaşadığı Lider Şahin`le ilgili konuşan Derici, “Her şey çok güzel gidiyor, maşallah diyelim. Herkesin keyfi yerinde” dedi.